10. klasse

Dit 10. skoleår i Fårevejle

Med 10. klasse i Fårevejle får du et skoleår tilpasset dine interesser, mens du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik.

Fagretning på grundforløb 1 byggeri og energi

10. klasse

Dit 10. skoleår i Fårevejle

Med 10. klasse i Fårevejle får du et skoleår tilpasset dine interesser, mens du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik

På skolen i Fårevejle har vi et stærkt og trygt fællesskab med plads til den enkelte. Her kan du både udvikle dig fagligt og personligt samtidig med at du møder en masse nye mennekser.

Vi er et lille skolemiljø med få elever i klasserne, så der er plads og tid til at alle kan få et fantastisk 10. skoleår.

Skoleåret byder også på andre spændende aktiviteter som fx virksomhedsbesøg, studietur, ekskursioner, filmaften m.m. samt OSO (obligatorisk selvvalgt opgave, der handler om din uddannelse og fremtid).

Virklighedsnær undervisning

Som elev på skolen får du rig mulighed for at komme tæt på virkeligheden allerede under din uddannelse. Undervisningen består af de almene, teoretiske fag, hvor du har mulighed for at løfte dine niveauer i forhold til 9. klasse. Du kommer også til at arbejde i køkkenet eller værkstedet og med andre spændende opgaver i løbet af din tid på skolen. Du får altså et år, med mulighed for at udvikle dig, både fagligt og personligt, samtidig med at du møder en masse nye unge mennesker.

Du afslutter 10. klasse med folkeskolens afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik.

Uddannelsesleder
Søren Goth
24820874
go@eucnvs.dk

Opstartsdato

7. august 2024

Afdeling

EUC afd. Fårevejle

10. klassestilbud i Fårevejle

10. klasseretningen EUD10

EUD10

Her får du en introduktion til forskellige erhvervsuddannelser samtidig med, at du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik.

I de 40 uger du er på EUD10, kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt.

10. klasseretningen Combi10

COMBI10

Her har du mulighed for at kombinere dit 10. skoleår med det første grundforløb på en erhvervsuddannelse.

Det betyder, at du er klar til at starte på grundforløb 2 på en erhvervsuddannelse, når du har afsluttet din 10. klasse hos os.

10. klasseretningen Combi10

BASEN10

Undervisningen og skoleåret bliver tilpasset dine behov.

Du vil blive undervist i matematik, dansk og engelsk, og du vil have mulighed for at komme ud i praktik i virksomheder eller på erhvervsuddannelser efter eget ønske.