10. klasse i Fårevejle

Med 10. klasse i Fårevejle får du et skoleår tilpasset dine interesser, mens du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik.

På skolen i Fårevejle har vi et stærkt og trygt fællesskab med plads til den enkelte. Her kan du både udvikle dig fagligt og personligt samtidig med at du møder en masse nye mennekser.

Vi er et lille skolemiljø med få elever i klasserne, så der er plads og tid til at alle kan få et fantastisk 10. skoleår.

Skoleåret byder også på andre spændende aktiviteter som fx virksomhedsbesøg, studietur, ekskursioner, filmaften m.m. samt OSO (obligatorisk selvvalgt opgave, der handler om din uddannelse og fremtid).

Virklighedsnær undervisning

Som elev på skolen får du rig mulighed for at komme tæt på virkeligheden allerede under din uddannelse. Undervisningen består af de almene, teoretiske fag, hvor du har mulighed for at løfte dine niveauer i forhold til 9. klasse. Du kommer også til at arbejde i køkkenet eller værkstedet og med andre spændende opgaver i løbet af din tid på skolen. Du får altså et år, med mulighed for at udvikle dig, både fagligt og personligt, samtidig med at du møder en masse nye unge mennesker.

Du afslutter 10. klasse med folkeskolens afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik.

På 10. klasse i Fårevejle kan du vælge 3 forskellige retninger:

EUD10

Få et praksisorienteret og retningsafklarende skoleår, hvor du prøver forskellige erhvervsuddannelse. På 10. erhverv får du brug for både hovede og hænder, når du udover de almene grundfag prøver kræfter med praktiske fag.

BASEN10

Her bliver undervisningen og skoleåret tilpasset dine behov. Du bliver undervist i grundfagene dansk, engelsk og matematik, og du vil få mulighed for at komme ud i praktik i virksomheder eller på erhvervsuddannelser efter dine ønsker.

COMBI10

10. Combi er for dig, der ved, at du vil starte på en erhvervsuddannelse efter dit 10. skoleår.

Søren Goth
Søren GothUddannelsesleder

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle