10. klasse

Med 10. klasse i Fårevejle får du et skoleår tilpasset dine interesser, mens du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik.

På skolen i Fårevejle har vi et stærkt og trygt fællesskab med plads til den enkelte. Her kan du både udvikle dig fagligt og personligt samtidig med at du møder en masse nye mennekser.

Vi er et lille skolemiljø med få elever i klasserne, så der er plads og tid til at alle kan få et fantastisk 10. skoleår.

Skoleåret byder også på andre spændende aktiviteter som fx virksomhedsbesøg, studietur, ekskursioner, filmaften m.m. samt OSO (obligatorisk selvvalgt opgave, der handler om din uddannelse og fremtid).

Virklighedsnær undervisning

Som elev på skolen får du rig mulighed for at komme tæt på virkeligheden allerede under din uddannelse. Undervisningen består af de almene, teoretiske fag, hvor du har mulighed for at løfte dine niveauer i forhold til 9. klasse. Du kommer også til at arbejde i køkkenet eller værkstedet og med andre spændende opgaver i løbet af din tid på skolen. Du får altså et år, med mulighed for at udvikle dig, både fagligt og personligt, samtidig med at du møder en masse nye unge mennesker.

Du afslutter 10. klasse med folkeskolens afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik.

På 10. klasse i Fårevejle kan du vælge 3 forskellige retninger:

10. erhverv

Få et praksisorienteret og retningsafklarende skoleår med fokus på vores linjer MAD eller VÆRKSTED. På 10. erhverv får du brug for både hovede og hænder, når du udover de almene grundfag prøver kræfter med praktiske fag.

10. basis

Her bliver undervisningen og skoleåret tilpasset dine behov. Du bliver undervist i grundfagene dansk, engelsk og matematik, og du vil få mulighed for at komme ud i praktik i virksomheder eller på erhvervsuddannelser efter dine ønsker.

EUD 10

Tag en almindelig 10. klasse, mens du bliver introduceret til erhvervsuddannelserne. Der er 6 ugers obligatorisk brobygning samt syv ugers erhvervsrettet undervisning, så du kan blive afklaret om, i hvilken retning du ønsker at gå efter 10. klasse.

Channe Nexelø Schülein
Channe Nexelø SchüleinKontaktperson

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle

Med EUD10 MAD kan du fokusere på gastronomi, service og sundhed, samtidig med at du højner din faglige viden i matematik, dansk og engelsk.

EUD10 VÆRKSTED er for dig, der ønsker at gennemføre en 10. klasse i dansk, engelsk og matematik.

Denne type 10. klasse er for dig, der har brug for ekstra trygge rammer og et skræddersyet 10. skoleår.