Et 10. SKOLEÅR MED FOKUS PÅ DIG

10. klasse

Tag en 10. klasse tilpasset dine interesser og få styrket din faglige evner, mens du bliver klar til din videre ungdomsuddannelse.

Alle vores 10. klassestilbud giver adgang til alle ungdomsuddannelserne efterfølgende – både de gymnasiale og erhvervsrettede. Du er derfor klar til at tage både en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse efter dit 10. skoleår hos os.

Vi har forskellige 10. klassesretninger i 3 kommuner – Kalundborg, Holbæk og Odsherred. Du kan se herunder, hvilke retninger vi har i hvilke kommuner.

Læs vores brochure

Vores 10. klassestilbud

GYM10 / K10

Den ordinære 10. klasse. Her får du et anderledes år med spændende linje- og valgfag, og du kan styrke dine karakterer fra 9. klasse samtidig med, at du modnes og bliver klar til at starte på en ungdomsuddannelse.

Der er linjer, som eksempelvis indeholder en masse praktik, sport, udeliv eller gymnasiefag.

EUD10

Her får du en introduktion til forskellige erhvervsuddannelser samtidig med, at du styrker dine faglige kompetencer i dansk, engelsk og matematik.

I de 40 uger du er på EUD10, kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt.

COMBI10

Her har du mulighed for at kombinere dit 10. skoleår med det første grundforløb på en erhvervsuddannelse.

Det betyder, at du er klar til at starte på grundforløb 2 på en erhvervsuddannelse, når du har afsluttet din 10. klasse hos os.

BASEN10

Undervisningen og skoleåret bliver tilpasset dine behov.

Du vil blive undervist i matematik, dansk og engelsk, og du vil have mulighed for at komme ud i praktik i virksomheder eller på erhvervsuddannelser efter eget ønske.

Vores afdelinger

Klik på en afdeling for at læse mere om deres tilbud.

10. klasse i Holbæk

Holbæk
EUD10 / COMBI10

10. klasse i Kalundborg

Kalundborg
K10 / EUD10

10. klasse i Fårevejle

Fårevejle
EUD10 / COMBI10 / BASEN10

10. klasse i Odsherred

Asnæs
GYM10