10. klasse erhverv

Få et anderledes skoleår med 10. klasse Erhverv i Fårevejle – enten på 10. klasse MAD eller 10. klasse VÆRKSTED.

10. klasse Erhverv varer ét år ligesom en helt normal 10. klasse. Det meste af undervisningen foregår på skolen i Fårevejle (Odsherred). Vi er et lille skolemiljø med få elever i klasserne. Her har mulighed for at udfolde dig i trygge og tillidsvækkende rammer.

Skoleåret byder også på andre spændende aktiviteter som fx virksomhedsbesøg, studietur, ekskursioner, filmaften m.m. samt OSO (obligatorisk selvvalgt opgave, der handler om din uddannelse og fremtid).

Virkelighedsnær uddannelse

På skolen arbejder vi differentieret, både fagligt, personligt og socialt for at kunne give dig de bedste betingelser for skoleåret.

Som elev på skolen får du rig mulighed for at komme tæt på virkeligheden allerede under din uddannelse. Undervisningen består af de almene, teoretiske fag, hvor du har mulighed for at løfte dine niveauer i forhold til 9. klasse. Du kommer også til at arbejde i køkkenet eller værkstedet og med andre spændende opgaver i løbet af din tid på skolen. Du får altså et år, med mulighed for at udvikle dig, både fagligt og personligt, samtidig med at du møder en masse nye unge mennesker.

Du afslutter 10. klasse Erhverv med folkeskolens afgangsprøve i dansk, engelsk og matematik.

På 10. klasse erhverv kan man vælge:

Channe Nexelø Schülein
Channe Nexelø SchüleinKontaktperson

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle

Med EUD10 MAD kan du fokusere på gastronomi, service og sundhed, samtidig med at du højner din faglige viden i matematik, dansk og engelsk.

EUD10 VÆRKSTED er for dig, der ønsker at gennemføre en 10. klasse i dansk, engelsk og matematik.

Denne type 10. klasse er for dig, der ved, at du vil tage en erhvervsuddannelse og derfor har mod på at lave to-i-en.

Denne type 10. klasse er for dig, der har brug for ekstra trygge rammer og et skræddersyet 10. skoleår.