Med 10. combi kan du tage det første grundforløb på EUD, samtidig med at du højner din faglige viden i matematik, dansk og engelsk. I løbet af skoleåret opnår du viden om erhvervsuddannelser inden for et fagområde, så du forhåbentlig er klar til at starte på en erhvervsuddannelse efter afsluttet 10. klasse.

Indholdet i uddannelsen er planlagt, så det støtter dig i dels at dygtiggøre dig i de obligatoriske fag, din kommende ungdomsuddannelse kræver, og dels giver dig et indblik i, hvordan undervisningen foregår på en erhvervsuddannelse, hvor der veksles mellem teori og praktik. Således vil du i undervisningen være ca. halvdelen af tiden i teorilokalet og halvdelen i køkkenet eller på værkstedet alt efter hvilken fagretning du har valgt.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er interesseret i at få erhvervet dig kompetencerne til at starte på en erhvervsuddannelse, og at du har motivationen til at levere den arbejdsindsats, der skal til for at blive fagligt og personligt udviklet og nå dine mål. Dette sker gennem, at du møder til timerne, er velforberedt og deltager aktivt og engageret i både det faglige og sociale miljø i klassen.

Studiemiljø

Du kommer til at gå i klasse med andre elever, der ligesom dig selv har tanker om en erhvervsuddannelse, og du vil få klasselokale sammen med andre unge. I forløbet indgår en studietur med egenbetaling.

Det meste af undervisningen foregår i Fårevejle, men kan også foregå på EUC Nordvestsjælland i Audebo eller Holbæk.

Der er ingen adgangskrav til denne type 10. klasse.

Efter 10. klasse har du mulighed for at forsætte på grundforløbets anden del på en erhvervsuddannelse efter eget ønske. Du kan tage vores uddannelsestest, for at finde ud af hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig > Uddannelsestesten.

Andre ønsker om ungdomsuddannelse er også mulige.

Channe Nexelø Schülein
Channe Nexelø SchüleinKontaktperson
23 65 73 38
hrs@eucnvs.dk

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle

Hovednummer: 72 290 109