10. erhverv er for dig, der ønsker at gennemføre en 10. klasse i dansk, engelsk og matematik, samtidig med at du bliver introduceret til de fire indgange på erhvervsuddannelserne:

  • Omsorg, sundhed og pædagogik
  • Kontor, handel og forretningsservice
  • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
  • Teknologi, byggeri og transport

Undervisningen er en blanding af almindelig klasseundervisning og værkstedsundervisning. I løbet af skoleåret er der mulighed for flere praktikker. Der er seks ugers obligatorisk brobygning til erhvervsuddannelser, samt syv ugers erhvervsrettet undervisning.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er interesseret i at få erhvervet dig kompetencerne til at starte på en erhvervsuddannelse, og at du har motivationen til at levere den arbejdsindsats, der skal til for at blive fagligt og personligt udviklet og nå dine mål. Dette sker gennem, at du møder til timerne, er velforberedt og deltager aktivt og engageret i både det faglige og sociale miljø i klassen.

Studiemiljø

Du kommer til at gå i klasse med andre elever, der ligesom dig selv har tanker om en erhvervsuddannelse, og du vil få klasselokale sammen med andre unge. I forløbet indgår en studietur med egenbetaling.

Det meste af undervisningen foregår i Fårevejle, men kan også foregå på EUC Nordvestsjælland i Audebo eller Holbæk.

Der er ingen adgangskrav til denne type 10. klasse.

Efter 10. klasse har du mulighed for at forsætte på grundforløbets anden del på en erhvervsuddannelse efter eget ønske. Du kan tage vores uddannelsestest, for at finde ud af hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig > Uddannelsestesten.

Andre ønsker om ungdomsuddannelse er også mulige.

Channe Nexelø Schülein
Channe Nexelø SchüleinKontaktperson
23 65 73 38
cne@eucnvs.dk

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle

Hovednummer: 72 290 109