Denne type 10. klasse er for dig, der ved, at du vil tage en erhvervsuddannelse og derfor har mod på at lave to-i-en. Nemlig 10. klasse i dansk, engelsk og matematik samtidig med grundforløbets 1. del (første del af en erhvervsuddannelse).

Undervisningen er tilrettelagt således, at du er på grundforløb to dage og i 10. klasse tre dage om ugen. Det betyder, at undervisningen er en blanding af almindelig skole kombineret med værkstedsundervisning.

Fag på grundforløbets første del er bl.a.:

  • Erhvervsfag 1 – Introducerende erhvervsfag
  • Erhvervsfag 2 – Almene kompetencer som arbejdspladskultur, samfund og sundhed, samt

praktikpladssøgning

  • Erhvervsfag 3 – Erhvervsfaglige fag om viden, proces og metode.

Der er ikke prøve i erhvervsfagene, men de skal bedømmes med bestået/ikke bestået.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er interesseret i at få erhvervet dig kompetencerne til at starte på en erhvervsuddannelse, og at du har motivationen til at levere den arbejdsindsats, der skal til for at blive fagligt og personligt udviklet og nå dine mål. Dette sker gennem, at du møder til timerne, er velforberedt og deltager aktivt og engageret i både det faglige og sociale miljø i klassen.

Studiemiljø

Du kommer til at gå i klasse med andre elever, der ligesom dig selv har tanker om en erhvervsuddannelse, og du vil få klasselokale sammen med andre unge. I forløbet indgår en studietur med egenbetaling.

Det meste af undervisningen foregår i Fårevejle, men kan også foregå på EUC Nordvestsjælland i Audebo eller Holbæk.

Du skal have afsluttet folkeskolen eller have modtaget tilsvarende undervisning.

Du skal have opnået mindst 02 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik ved afgangsprøven i 9. klasse eller en tilsvarende prøve. Du skal være vurderet uddannelsesparat til erhvervsuddannelse.

Efter 10. klasse har du mulighed for at forsætte på grundforløbets anden del på en erhvervsuddannelse efter eget ønske. Du kan tage vores uddannelsestest, for at finde ud af hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig > Uddannelsestesten.

Andre ønsker om ungdomsuddannelse er også mulige.

Channe N. Schülein
Channe N. SchüleinKontaktperson
23 65 73 38
cne@eucnvs.dk

Afdeling

EUC Nordvestsjælland
Rådhusvej 75 A
4540 Fårevejle

Hovednummer: 72 290 109