Nedtællingsuret er stoppet – DM i Skills starter 4. april i Arena Næstved

EUC Nordvestsjælland stiller op med 12 unge mennesker, som repræsenterer en række forskellige uddannelser ved årets danmarksmesterskaber i håndværk.
Udover at repræsentere skolen og deres uddannelser i Næstved viser de også de evner frem, som de har fået fra arbejdet på deres lærepladser.

HER kan du se vores 12 deltagere.

En af de fag, vi deltager i  er tagdækkeruddannelsen – hvor der skal øvelse til.


Der skæres lige på glarmesteruddannelsen.


Målene tjekkes lige en ekstra gang på tømreruddannelsen.

De glæder sig alle meget til at kæmpe i deres fag foran tusindvis af mennesker og til at prøve deres evner af i konkurrence med elever fra andre erhvervsskoler.

– Det bliver mega sjovt at blive udfordret på det faglige ved DM i Skills, hvor vi jo også er presset på tid. Det er også en rigtig god forberedelse til arbejdsmarkedet, så jeg glæder mig til at skulle deltage, slår glarmester-elev Kevin Grønborg fast

Det er altid godt med konkurrence, og jeg glæder mig til at vise mit fag frem. Jeg synes, det er fedt, og jeg glæder mig til at blive faglært i faget, udtaler Tobias, der er ved at læse til tagdækker og ligeledes er med til DM.

Du kan løbende følge med i konkurrencen på vores Facebook-side og Instagram (@eucnvs).