25 år på samme arbejdsplads. Det er efterhånden en sjældenhed i disse år, men det er ikke desto mindre, hvad Anne Jensen har formået og opnået.

Startede i Kalundborg
Da hun gik ind i 2020, betød det nemlig, at hun har været ansat på EUC Nordvestsjælland i 25 år. For 1. januar 1995 blev hun ansat på det, der dengang hed Kalundborg Erhvervsskole, og som i dag efter en fusion er en del af EUC Nordvestsjælland, som spreder sig over adresser i Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

– Jeg kan huske, at jeg startede som LOP-sekretær på Kalundborg Erhvervsskole (i dag Allikelund Gymnasium) og nåede at være i den stilling i en række år, hvorefter jeg blev ansat som kursussekretær i kursusafdelingen på skolen, forklarer Anne, som blev fejret ved en lukket reception på Processkolen fredag 31. januar.

Selvom EUC Nordvestsjælland i dag strækker sig over mange adresser i flere kommuner, er Anne blevet i Kalundborg, hvor hun hver morgen tager turen til Processkolen.

– Da fusionen blev en realitet i 2003, blev jeg tilbudt en stilling på Processkolen, som jeg sagde ja tak til, da vi boede i Kalundborg og havde små børn.

– Da jeg startede, havde vi ca. 100 elever og var to sekretærer til at tage os af dem og underviserne. I dag har vi ca. 200 elever om dagen, så man kan da ikke sige andet, end at skolen er vokset.

Får det hele til at spille
Her er Anne afgørende for, at hverdagen bare spiller for både ansatte og elever. Hun får hjulene til at køre rundt i sin funktion i elevadministrationen. Og særligt den store berøringsflade har hun nydt i løbet af årene.

– Hele min ansættelse har være med stor elev/kunde/personale-kontakt, og det jeg har været rigtigt glad for, lyder det fra Anne, der er vant til at sidde klar ved både telefon og ved fysisk fremmøde og hjælpe med alt mellem himmel og jord, når der er brug for det.

– Det bedste ved at være ansat det ’samme’ stedet i så mange år er flere ting: at man kender rigtig mange mennesker rundt i hele organisationen og næsten altid ved, hvem der kan hjælpe ved problemer af den ene eller anden art. Og så er det et meget afvekslende arbejde.

Betyder meget for skolen
På Processkolen sætter hendes kollegaer stor pris på Annes utrættelige indsats. Ikke mindst hendes chef Leif Dam Pedersen, som er uddannelseschef på Processkolen.

– Anne er altid engageret i sit arbejde og er måske arbejdsmæssigt den mest loyale og pligtopfyldende medarbejder, jeg har kendt i løbet af årene, pointerer han.

Netop det med at involvere sig i sit arbejde og sin arbejdsplads er noget, der kendetegner Anne.

– Hun deltager altid i vores forskellige aktiviteter på EUC Nordvestsjælland, og det er skønt at se – lige fra kunstforening og gavekasse til at sørge for, at stort og småt er i orden i løbet af den travle hverdag. Det er vigtigt, lyder det fra Leif.

– Alle ansatte og elever nyder godt af Annes indsigt i skoleverdenen, hun er altid hjælpsom, og det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende. Kæmpe tillykke til Anne med 25-års jubilæet!

På EUC Nordvestsjælland ønsker vi alle Anne stort tillykke.