I Audebo fejrede vi torsdag 26. september, at 5 struktørelever havde bestået deres svendeprøver og kan kalde sig for henholdsvis anlægs- og bygningsstruktører. Traditionen tro blev de nye svende fejret med taler fra både uddannelsenschefen Lars Mikkelsen og deres undervisere Thomas Hagen og Niels Peter Pedersen.

Det var nogle stolte undervisere der stod og overrakte struktørerne deres beviser. To af de tidligere elever var bestået med en bronzemedalje og to var antaget med ros.

Det var dog ikke kun de nyudlærte struktører, der blev fejret i struktørhallen. Underviserne fik også en masse rosende ord af struktørerne for deres støtte og engagement. Derudover fik de også en gavekurv hver med en masse godt.

Støtte og engagement er netop hvad der kendetegner EUC Nordvestsjællands undervisere. De er allesammen ildsjæle, der brænder for deres fag og vil deres elever det bedste. Dette ses tydeligt i de relationer, der opbygges mellem underviserne og eleverne som er kendetegnet ved høj faglighed, gensidig respekt, anderkendelse og glæde ved at se hinanden.