På EUC Nordvestsjælland er der tradition for at hylde dem, der udmærker sig. Hvad end det er elever, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Og tirsdag 25. november var der stor grund til dette.

Igen i år har EUC Nordvestsjællands elever nemlig haft mulighed for at indstille lærepladsen til ”Årets læreplads” – og på den måde vise, at de virkelig sætter pris på tiden ude i virksomheden.

Anders modtager bevis og blomster af direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund.

“Årets læreplads” er en pris, der går til den virksomhed, hvor lærlingene bliver udfordret fagligt, respekteres og trives socialt.

Det synes Rasmus Vitum, elev på EUC Nordvestsjælland og lærling hos AK Electric, at han gør på sin læreplads, og derfor havde han indstillet den til prisen.

Som han blandt andet skrev i sin indstilling:

– Lærlingene i firmaet bliver behandlet som lige folk samt har stor indflydelse på hverdagen.

Indstillingen afsluttede Rasmus med at understrege, at han siden sin start i firmaet for godt to år siden ikke er i tvivl om, at AK Electric har været det bedste lærested.

Fra venstre er det: direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund, Anders Kolding som har AK Electric, lærling Rasmus Vitum og uddannelsesleder Søren Leig Olsen.

Det var udvalget enige i, hvorfor AK Electric 25. november kunne kåres til “Årets læreplads” på EUC Nordvestsjælland.

Kæmpe tillykke til Anders Kolding og AK Electric for det store arbejde, de gør, med at uddanne næste generation og skabe gode rammer om lærlingetiden for vores elever.