29. januar 2020 holder vi åbent hus, hvor vi vil fortælle om vores uddannelser. Det kickstarter vi med højt humør denne gang. Vi får nemlig besøg af tømrer og komiker Anders Nielsen, som vil indvie aftenen med et lille oplæg om det at tage en erhvervsuddannelse samt de fordomme der er ved at tage en erhvervsuddannelse, og så vil han dele ud af sin erfaring fra håndværkerbranchen. På bedste stand-up-manér.

Glæd dig derfor til at høre om uddannelse på en anderledes måde, som ikke kun vil sætte nogle tanker i gang hos dig, men også løfte dit humør.

Gratis og tilmelding ikke nødvendigt
Velkomstoplægget ved Anders Nielsen starter kl. 17.00 præcis. Vil man opleve dette inden vores åbent hus-program rigtigt starter, skal man blot møde op på Absalonsvej 20 i Holbæk fra kl. 16.45, da dørene til oplægget lukker kl. 17.00.

Vi åbner op igen kl. 17.30, hvor man kan høre interviews fra en række af vores elever, der er i gang med en erhvervsuddannelse eller en erhvervsfaglig studentereksamen (EUX). Eleverne vil fortælle om, hvorfor de har valgt en erhvervsuddannelse, hvordan det faglige og sociale er på skolen, samt hvad de drømmer om at arbejde med i fremtiden.

Hør om den uddannelse, du overvejer
Efterfølgende vil man have mulighed for at høre om de forskellige uddannelser, vi har på skolen, få en rundvisning og stille alle de spørgsmål, man måtte have.

Lærere, elever, studievejledere og uddannelsesledere vil være til stede og ser frem til at møde og få en snak om uddannelse med lige netop dig.

Der vil være kaffe, kage og vand til alle.