Hos EUC Nordvestsjælland har vi, i samarbejde med 3F, Asfaltindustrien og VUC Storstrøm, fokus på det gode asfaltliv. Det sker i form af Asfaltskolen − et initiativ, som blev startet tilbage i 2011, men grundet corona-situationen har forløbet været på pause de sidste to år. Nu er det tilbage, og det afvikles i de første uger af 2022.

Asfaltskolen er et seks uger langt forløb hvor der sættes fokus på at kompetenceudvikle asfaltarbejdere. De første to uger af forløbet foregår hos EUC Nordvestsjælland afdeling Audebo, hvor kursisterne kommer igennem kurser som ’Niveauregulering af rendestensriste og midterbrønde’, ’Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj’, ’Konflikthåndtering’ samt ’Samarbejde i teams’. De resterende fire uger foregår hos VUC Storstrøm, hvor kursisterne opkvalificeres i fagene dansk og matematik – og i år bliver der også sat fokus på sundhed og motion.

Da vinterhalvåret er kendt for at være lavsæson for asfaltarbejdere, tilbyder vi, udover Asfaltskolen, også en lang række af asfaltkurser i løbet af de næste par måneder.

Find vores kurser lige her