Ministerbesøg

Undervisningsminister Merete Riisager besøgte i dag (torsdag) EUC Nordvestsjælland, for at høre om vores initiativ med 10. klasse erhverv og studiemiljø. Hun blev taget i mod af vores direktør Steffen Lund, der bød hende velkommen og introducerede hende til Lars Halberg, vicedirektør samt vores uddannelsesleder Helle Rostgaard Sonne og fire elever fra vores afdeling i Fårevejle.

Ministeren startede med at sætte sig sammen med overstående for at tale om hvad, vi gør på skolen for at sikre, at vores nye elever får en god start både socialt og fagligt. Her fik hun også mulighed for at tale med de fire elever om deres overvejelser i forbindelse med valget af ungdomsuddannelse.

Ligeledes var ministeren på en lille rundvisning hvor hun fik anledning til at tale med flere elever på både maleruddannelsen samt elever på fagretningerne “Byg et hus” og “Motor, metal og design”. Her fik ministeren igen mulighed for at spørge andre elever, om hvad de synes om miljøet på skolen og hvad de havde af planer for fremtiden.

Se billeder fra besøget her: 

Læs mere om vores 10. klasses tilbud herunder:

Med EUD10 MAD kan du fokusere på gastronomi, service og sundhed, samtidig med at du højner din faglige viden i matematik, dansk og engelsk.

EUD10 VÆRKSTED er for dig, der ønsker at gennemføre en 10. klasse i dansk, engelsk og matematik kombineret med værkstedsfag.

Denne type 10. klasse er for dig, der ved, at du vil tage en erhvervsuddannelse og derfor har mod på at lave to-i-en.