Vores elever, fra afdelingen i Fårevejle, var i dag på besøg hos Byens Blomster, Adelers Alle 131, her i Fårevejle.

Det var eleverne på de uddannelser der har at gøre med mad, ernæring og oplevelser, som var taget afsted på tur.

De fik sig et par dejlige timer, hvor der var fokus på, hvordan man pynter op med blomster. Og de lærte mange af blomsterhandlerens bedste tips, i forhold til den fine kunst det er at have med blomster at gøre.

De lærte bl.a. hvordan det er bedst at beskære blomster, der skal stå i vaser, og hvordan de skal vedligeholdes efterfølgende. Hvis de beskæres rigtigt, og vedligeholdes på den rigtige måde, kan de nemlig holde længere.

De lærte også, hvordan man laver smukke blomsterdekorationer, der kan bruges, når man skal pynte pænt op, ved en fin middag. En viden der er vigtig hvis man, som f.eks. tjener, skal dække et flot bord.

Og det gav jo selvfølgelig rigtig god mening, at der også blev lavet de fineste små juledekorationer, når nu vi nærmer os jul, med hastige skridt. Som ved blomsterdekorationer i almindelighed er det bl.a. en god ide at bruge oasis i stedet for f.eks. ler til dette. Oasis kan nemlig gøres våd og dermed sørge for vand til blomsterne, så de holder længere.

Så der var godt gang i mos, ståltråd, glimmer, oasis, stearinlys og silkebånd, mens alle eleverne koncentrerede sig om at få deres dekorationer til at blive så fine som muligt.

Alt i alt en rigtig hyggelig og lærerig dag, hvor eleverne fik lavet nogle fine ting, som de fik lov til at tage med hjem bagefter.