Smedefaget har udviklet sig meget på det sidste, og når man er smed i dag, arbejder man med forskellige høj teknologiske udstyr og bruger disse til at designe og producere forskellige produkter af metal. Alt efter hvor man arbejder henne, så kan man bl.a. komme til at designe og konstrurere dele til skibe, vindmøller, pengeskabe eller altaner. Man kan også vælge at blive specialist inden for et bestemt område eller læse videre – smedeuddannelsen åbner op for mange karriereveje og -muligheder.

Book et teamsmøde
Alle de spændende muligheder som smedefaget åbner op for vil vi gerne fortælle om. Derfor kan man nu som udskolingslærer booke et teamsmøde med vores smedefaglærer Henrik Kruse. Teamsmødet er tiltænkt som en skoleaktivitet, hvor vores smedefaglærer vil ringe din klasse op på Teams, og fortælle om hvad man laver som smed i dag, og hvilke muligheder uddannelsen åbner op for.

Er du lærer i udskolingen, og har du elever der kunne være interesseret i smedefaget, så book et teamsmøde med vores smedefaglærer Henrik Kruse.

Det er nemt og helt gratis.

Det praktiske 

  • Teamsmødet med Henrik er på 30 min., hvor Henrik starter med at holde et lille oplæg, og derefter kan eleverne stille og få besvaret deres spørgsmål.
  • Du kan booke et teamsmøde med Henrik torsdage i ugerne 12 til 17  fra kl. 9.00 til 13.45.
  • Du booker et møde ved at skrive til vores uddannelsesambassadør Zeynab Hassoon på zkh@eucnvs.dk.