Fredag 26. juni 2020 havde vi grundforløb 2 afslutning på vores erhvervsuddannelser i Holbæk, Audebo og Fårevejle.

I Fårevejle afsluttede vores mad-elever på kok-, ernæringsassistent– og tjeneruddannelsen grundforløbet. En af de afsluttende elever var Oliver, som nu skal starte i lære hos Højby Kro som tjener-elev.

Om grundforløb 2 på tjeneruddannelsen, fortæller Oliver:

– Jeg har fået en masse læring med her fra, og en god start på min uddannelse, og jeg glæder mig til at komme videre.

Hyggelig afslutning i Fårevejle
Eleverne på maduddannelserne sluttede grundforløbet med en hyggelig hjemmelavet brunch, som de selv stod for at lave sammen med deres mad-faglærer Theis Petersen.

Der var en masse lækkert på menuen. Eleverne lavede nemlig både røræg, kalvepølser, bacon bagt i ovnen, kartoffelsalat med hjemmelavet mayonnaise og så bagte de også boller som blev serveret direkte fra ovnen.

Efter eleverne havde tilberedt maden, spiste de brunch sammen ved et flot dækket langbord. Det var Oliver, der havde stået for borddækningen, og han havde fundet sit bedste håndværk frem, da bordet skulle dækkes.

Uddannelsesleder Helle Sonne og dansklærer Gitte Wickstrøm kom også og spiste brunch sammen med eleverne og Theis. Det var en virkelig hyggelig formiddag, de havde sammen.

Bevisoverrækkelse
Efter fællesspisning ryddede eleverne op i køkkenet, og derefter fik de overrakt deres grundforløbsbeviser af uddannelsesleder Helle R. Sonne. De kom op en efter en og fik deres beviser og blev ønsket tillykke af Helle, alt sammen på afstand.

Gruppebillede og farvel for denne gang
Da alle elever havde modtaget deres beviser, tog vi traditionen tro et gruppebillede af eleverne med deres beviser, og så blev det tid til at sige farvel og tak for denne gang til eleverne.

Det har været en fornøjelse at have dem på skolen i Fårevejle, og vi kommer til at savne den, men vi ønsker dem stort tillykke med at have afsluttet grundforløb 2 og ønsker dem alt held og lykke på deres forskellige lærepladser.