Fra uge 35 til og med uge 38 har vores GF1-elever på Byg et hus arbejdet på et fælles projekt på tværs af vores fire uddannelser i Audebo. Eleverne skulle nemlig bygge en brusekabine ved hjælp af håndværk og kundskab fra struktør-, isolatør-, tagdækker-, og glarmesterfaget.

Tid til at samle brusekabinen
Torsdag 17. september var GF1-elevernes sidste dag i Audebo, og dermed blev det tid til til at samle de forskellige dele, eleverne havde produceret til brusekabinen.

Det var en dag, hvor både humøret og gejsten var høj blandt eleverne, da de ikke kunne vente med at se, deres forskellige dele blive til et færdigt produkt. Eleverne arbejdede derfor ivrigt og fokuseret på at samle deres brusekabiner, og slutresultatet var ni flotte brusekabiner med grønt tag.

En masse ny viden
Så blev det tid til at sige farvel og tak for denne gang til GF1-eleverne i Audebo, hvor eleverne har lært en helt masse. De har prøvet kræfter med fire fag indenfor byggeområdet, som de ikke kendte særlig meget til, og så har de set, hvordan man ved at samarbejde på tværs af fag kan bygge et produkt.

Det har været en fornøjelse at have GF1’erne på besøg i Audebo.