Oplev HHX og de merkantile erhvervsuddannelser med Business Games

Er du grundskolelærer for 8. og 9. klasser og søger en unik og interaktiv måde at introducere dine elever til de merkantile uddannelser? Vores Business Games er løsningen du leder efter!

Hvad er Business Games?

Business Games er et interaktivt, digitalt spil, som udfordrer eleverne i at løse realistiske forretningscases i gruppearbejde. Spillet giver et hands-on indblik i den verden, merkantile erhvervsuddannelser omfavner, hvor eleverne udvikler deres økonomiske forståelse og forretningsstrategier.

Booking og forløb

For at booke Business Games, kontakt venligst:

Vi sørger for, at alt er klar til en spændende og uddannende session på din skole. En session varer omkring 2 timer, og vi kan have op til 50 elever (cirka 2 klasser) på samme tid.

Hvad skal I forberede?

Forberedelse til spillet er enkel. Der skal være internetadgang og en computer til hver elev, plus en projektor og et lokale, der kan rumme alle. Resten håndterer vi!

Hvordan afvikles spillet?

Vores team ankommer omkring 15 minutter før start for at opsætte og forberede sammen med B&P. Vi byder eleverne velkommen, præsenterer spillet, og hjælper grupperne i gang med deres cases. Gennem spillet er vi til stede for at vejlede, diskutere og fordybe eleverne i både spillets udfordringer og merkantile uddannelsesveje. Vi afrunder med en Q&A-session, hvor vi besvarer spørgsmål og giver mere information om uddannelserne.

Er du interesseret i at give dine elever denne spændende læringsoplevelse? Kontakt os i dag for at booke Business Games.