Tirsdag 21. juni var en fejringens dag i vores afdeling i Fårevejle. Her var det nemlig blevet tid til den traditionelle dimissionsfest for 10. klasserne. 

Elever og forældre var derfor inviteret inden for til en fejring af dimittenderne og deres flotte præstationer. Der var lagt op til en time med underholdning i form af musikalske indslag, fællessang, taler, lidt godt til ganen og selvfølgelig overrækkelse af eksamensbeviser ved uddannelsesleder Channe Schülein. 

Nu kalder fremtiden

De unge mennesker skal nu videre på nye eventyr i livet og kontaktlærer Rune Hammer Storm-Korsvig havde et stærkt budskab, som han ønskede at de unge skulle have med på vejen. Budskabet stod klart og tydeligt i hans tale, at de unge skal huske på, at de er mere værd end de selv tror. 

‘’Lige meget hvad I støder på af udfordringer i livet, så husk altid på, at I er mere værd end i selv tror’’ udtalte Rune i sin tale.

Nu spreder de unge sig ud på forskellige ungdomsuddannelser, men dog er der nogle elever som vi får glæden af igen efter sommerferien, da de har valgt at tage grundforløb 1 i afdelingen i Fårevejle. 

Vi ønsker alle dimittenderne stort tillykke, og held og lykke i jeres videre rejse ud i livet.