Hyggelig dimission på 10. klasse Erhverv

Solen skinnede, vejret var fantastisk og humøret var højt i Fårevejle torsdag-eftermiddag, da vi afholdte dimission for vores 10. klasse Erhverv-elever.

Dimission i det fri
Vejret var så skønt, at vi besluttede os for at rykke dimissionen udenfor, så vi kunne nyde det gode vejr og fejre vores fantastiske 10. klasseselever på samme tid.

Vores gård i Fårevejle blev derfor dekoreret med flag, og bænkene vores elever havde lavet mens de var på besøg på tømrer- og malerværkstedet blevet hævet udenfor.

Hver familie sad på en farverig bænk for at overholde coronoa-restriktionerne om afstand.

Taler og bevisoverrækelser
Dimissionen startede med lækre drikke og cupcakes med marengs på toppen lavet af vores dygtige grundforløbselever på maduddannelserne.

Efter at have fået lidt til den søde tand, holdt uddannelsesleder Helle R. Sonne en smuk tale for de afsluttende 10. klasseselever, hvor hun highlightede de bedste oplevelser eleverne og lærerene har haft sammen i løbet af det sidste år.

Derefter holdt elevernes engelsklærer, Gitte Wickstrøm, eller som eleverne også kalder hende, Gitte-mor også en tale.

Afslutningsvis blev eleverne kaldt op en efter en og fik overrakt deres eksamensbevis og en rose mens forældrene filmede øjeblikket.

Så blev det tid til at sige tak for denne gang og held og lykke fremover – det har været et helt fantastisk år og en utrolig hyggelig eftermiddag.