Det er årets store fest for erhvervsuddannelserne, når DM i Skills hvert år afholdes, og de absolut bedste elever fra hele landet dyster i lige netop deres håndværk.

Og i 2022 skal den fest holdes i Kalundborg og Høng.

Det står nu klart, efter aftalen blev underskrevet mandag 11. maj 2020 – og det glæder i høj grad borgmester for Kalundborg Kommune Martin Damm:

Som kommune har vi satset en hel masse på uddannelse, og det her er ligesom kronen på værket – at vi kan gå ud og styrke de faglige uddannelser ved at afholde Skills 2022. Det er et kæmpe arrangement med omkring 50.000 besøgende, og hvor alle de her dygtige unge mennesker kæmper om at være de bedste indenfor deres fag, så at vi kan få lov til at være ramme om det, det er vi super stolte af, udtaler borgmesteren til Tv-Kalundborg.

Se indslag på TV2 Øst om nyheden:

Helt konkret kommer arrangementet til at løbe af stablen 28. til og med 30. april i 2022 og vil finde sted i den nye Kultur- og Bevægelsespark i Høng og området deromkring.

I 2020 blev DM i Skills afholdt i Bella Centret, hvor en af vores glarmestre her på billedet er i fuld gang med arbejdet.

På EUC Nordvestsjælland glæder vi os som med-værter ekstremt meget til både at hjælpe med forberedelserne og afholdelsen i samarbejde med SkillsDenmark – og selvfølgelig til at vise vores uddannelser fra Holbæk, Kalundborg og Odsherred frem og deltage ved selve konkurrencerne.