I forbindelse med DM i Skills 2022 har udvalgte struktørlærlinge fra EUC Nordvestsjællands afdeling i Audebo i løbet af uge 4 knoklet med den opgave, som konkurrencedeltagerne ved DM i Skills vil blive afprøvet i.

— Formålet med projektet i denne uge har været at se, om tidsplanen holder og afprøve opgaven, fortæller Thomas Hagen, der er faglærer på bygningsstruktør-uddannelsen og derudover er landstræner indenfor faget.

— Opgaven vil ikke komme til at være helt identisk, da der kan blive ændret op til 30% af den, men nu er den prøvet af og det giver en idé om opgavens omfang, tilføjer han.

Undervejs i projektet er processen blevet videodokumenteret, og det vil der komme en timelapse-video ud af, som skal vises under DM i Skills 2022.

Borgmesterbesøg
Det var ikke kun Thomas Hagen, der kunne nyde arbejdet med DM-opgaven i Audebo, for torsdag d. 27. januar blev der budt indenfor i struktørhallen til forskellige fagpersoner samt borgmester i Holbæk Kommune Christina Krzyrosiak Hansen.

Her kunne de iagttage det flotte arbejde, mens der blev nydt lidt godt til ganen, ligesom det også blev til en god snak med lærlinge om deres arbejde og selve opgaven.

Og det var en tydeligt imponeret borgmester, som interesseret spurgte ind til lærlingenes arbejde og deres oplevelser med struktøruddannelsen. Ydermere blev der også tid til at tage en tur rundt i resten af hallen for at se, hvad grundforløbseleverne arbejder med i øjeblikket.

Tak til vores sponsorer:

Bosch Danmark
Ejner Hessel Holbæk
LM Byg A/S
NCC
PERI
Peder Skotte Aut. Kloakmester & Entreprenør ApS
Stark Holbæk
Aarsleff Vandbygning