Onsdag 8. januar 2020 var der afsluttende prøver på grundforløb 2  på uddannelserne til ernæringsassistent og tjener i Fårevejle.

Under prøven skulle tjenereleven Camilla Wolff dække et bord, skænke et glas vin, stege en hel kylling, tranchere kyllingen foran lærer og censor og servere den på tallerkener ved bordet.

På billedet foroven kan man se Camillas flotte bordopdækning, og man er ikke i tvivl om, hvilken tid på året hun har dækket bord til.

Ligesom det flotte resultat med bordet fik hun også stegt kyllingen helt perfekt.

Camilla klarede derfor prøven udmærket og fik en masse ros af både lærer og censor for sin præsentation og sit arbejde.

Og så blev det vores ernæringassistentelev Bjørg Johanssens tur. Bjørg skulle tilberede to forskellige retter, som blev til en forret bestående af en frisk salat med kål og æbler og en aldeles lækker og sund hovedret, hvor næringsindholdet og ingredienserne var nøje overvejet.

Også her var lærer og censor glade for elevens indsats.

Bjørg og Camilla bestod deres prøver og har derfor afsluttet grundforløbet på skolen. Humøret var derfor højt i Fårevejle, hvor begge elever blev fejret.

Det var ikke den eneste gode nyhed, der blev fejret. Bjørg fejrede også, at hun havde fået elevplads hos Novo Nordisk i Kalundborg som ernæringsassistentelev. Det er virkelig flot.

Vi ønsker begge elever stort tillykke med afslutningen af grundforløb 2 og ser frem til at følge deres udvikling på deres forskellige uddannelser både på skolen og i praktik.