Der er gang i værkstederne igen på EUC Nordvestsjælland – og det er helt fantastisk. Både elever og lærere er utrolig glade for at være tilbage på skolen og have fysisk undervisning.

Det er afgangseleverne der i øjeblikket er at finde på vores forskellige afdelinger, og på smedeværkstedet har eleverne bl.a. lavet forskellige svejseøvelser sammen med deres faglærer Henrik Kruse.

Højt humør og fokus

Da vi kom over i smedeværkstedet arbejdede eleverne fokuseret i deres forskellige arbejdsstationer. De havde hver fået et ark med forskellige svejseøvelser, som de skulle lave. Hver gang de havde lavet en øvelse, skulle de have den godkendt af deres faglærer Henrik, inden de kunne gå videre til næste øvelse.

smed

Eleverne svejsede derfor på fuld skrue og fik afprøvet nogle af de færdigheder, som de havde lært om under fjernundervisningen derhjemme, og det var de virkelig glade for.

Sebastian og Alexander, GF2-smedeelever, fastslog:
– Det er virkelig fedt at være på værkstedet. Vi er mega glade for at være tilbage og få lov til at svejse og arbejde med smedefaget i værkstedet.

Fra venstre: Sebastian og Alexander – smedeelever.

Denne glæde delte resten af eleverne også på værkstedet – energien og humøret var nemlig utrolig højt.

Vil du også starte på smedeuddannelsen?

Vi har opstart på smedeuddannelsen 13. april 2021 – du kan søge ind allerede nu på optagelse.dk og starte til april. Læs mere om smedeuddannelsen her.