For elever og kursister

Skolehjem i Audebo

Bor du langt væk fra skolen? Så bo på vores skolehjem i det naturskønne område i Audebo.

I Audebo har vi 82 sengepladser som tilbydes til kursister og elever, der bor langt væk fra skolen. Nogle værelser er dobbelt- og andre enkeltværelser. Skoleassistenten sørger om aftenen for forskellige aktiviteter og at alt går som det skal.

Lis Lynge Hansen
72 290 305
llh@eucnvs.dk

For elever på EUD (lærlingeuddannelse)

Hvis du har minimum 5 kvarters rejsetid med offentlige transportmidler fra bopæl til skolen er du berettiget til indlogering. Frafaldstruede elever har også mulighed for at bo på skolen – her skal en vejleder kontaktes for at åbne for muligheden for en skolehjemsplads.

Som skolehjemsbeboer får du morgenmad, middagsmad, aftensmad og aftenkaffe/kage – det er en del af prisen. Har du særlige ønsker til mad på baggrund af f. eks. religion, vil vi meget gerne oplyses herom inden du starter, så vi bedre kan planlægge måltiderne. Elever skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.

For pris kontakt Lis Lynge Hansen på 72 290 305 eller llh@eucnvs.dk. Betaling skal ske inden skolestart.

For kursister (AMU eller efteruddannelse)

Hvis du har en samlet transport på 120 km fra bopæl til uddannelsessted og retur, har du mulighed for at søge tilskud til kost og logi.

Der vil i beregningen af afstand blive taget udgangspunkt i den bolig, som du råder over nærmest uddannelsesstedet. For perioden 1. april til 30. september kan boligen evt. være et sommerhus.

Du kan kun blive indkvarteret dagen før kursusstart, hvis du har over 2,5 times rejsetid til undervisningsstedet.

Hvis du ikke har en uddannelse ud over en erhvervsuddannelse eller ikke har brugt den indenfor de sidste 5 år kan vi tilbyde indkvartering – enten på skolehjemmet i Audebo eller hvis skolehjemmet er fyldt op på hotel i Holbæk.

Du kan vælge selv at sørge for kost og logi, og mod dokumentation få dækket udgifter hertil indtil et maksimum på 550,- pr. overnatning. Det er faktura for overnatning, som udløser retten til tilskud. (Faktura/fakturakopi afleveres sidste kursusdag hos kursusadministrationen).

Hvis du har en uddannelse over en erhvervsuddannelse og har brugt den indenfor de sidste 5 år, er der ikke tilskud til kost og logi. Her er prisen kr. 550,- pr. overnatning inklusiv forplejning.