Velkommen til

Elevtjenesten

Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til din erhvervsuddannelse eller dit uddannelsesvalg, er du altid meget velkommen til at kontakte vores elevtjeneste.

Her har vi samlet en masse af de vigtigste ressourcepersoner, så der er kortest mulige vej til den hjælp, du har brug for. Vi har både en elevtjeneste i Holbæk og i Kalundborg, hvor de kan træffes fysisk. Og så kører de også ud til vores afdelinger i Audebo og Fårevejle.

Kontakt

Har du brug for at snakke med en af vores vejledere, så ring eller skriv endelig til os.

Vil du høre mere om vores EUX- eller businessuddannelser i Holbæk, så kan du kontakte studievejleder Heidi Højbjerg på tlf. 23357927.

Vil du høre mere om vores erhvervsrettede 10. klasse i Holbæk (NEG10) eller tekniske erhvervsuddannelser i Holbæk eller Audebo, så kan du kontakte studievejleder Tina Dyberg på tlf. 72 290 175.

Vil du høre mere om vores tekniske erhvervsuddannelser i Holbæk, så kan du kontakte studievejleder Boris Flindt-Jensen på tlf. 72 290 174.

Du er også velkommen til at ringe til vores hovednummer på  72 290 100, og så vil du blive stillet om til en relevant vejleder, alt efter hvilken uddannelse du er interesseret i.

Kontaktpersoner

Andre medarbejdere

Jeppe Juul Lindahl
Uddannelsesvejleder

Malene Hoffmann Madsen
Sundhedsplejerske

Liza Christel Pedersen
Ungeguide

Tanne Hundahl
Psykolog

Anja Skovbo Hansen
Ungebehandler

Kristian de Fine Olivarius
SSP-konsulent

Elevtjenesten i Holbæks træffetider

Vores studievejledere Tina Dyberg (tlf. 72 290 175) og Boris Flindt-Jensen (tlf. 72 290 174) kan træffes på telefonen eller fysisk på kontoret på Absalonsvej 14 i tidsrummet 9.00-12.00 i alle hverdage.

I elevtjenesten kan du få:

  • Vejledning i dit valg af uddannelse
  • Hjælp til at søge ind på optagelse.dk
  • Hjælp til økonomien fx SU, ungdomskort, boligstøtte m.m.
  • Hjælp til særlige behov fx ordblindhed, psykolog, henvisning til ungebehandler m.m.

Find os her

10. klasseretningen Gym10/K10

Holbæk

Absalonsvej 14

10. klasseretningen Gym10/K10

Kalundborg

Rynkevangen 7