I hele uge 40 har vi haft besøg af samlet set over 1300 grundskoleelever fra Holbæk og Odsherred Kommune – udover de hundredevis af elever, der var forbi Processkolen til Skills Stafet i Kalundborg i uge 38.

14 poster i alt
For eleverne fra Holbæk og Odsherred blev Skills Stafet afholdt på vores hovedafdeling på Absalonsvej i Holbæk. Her skulle eleverne rundt på i alt 14 poster og prøve lige så mange erhvervsuddannelser af: smed, struktør, business, sosu, tandklinikassistent osv. osv.

Men det gjaldt ikke kun om bare at prøve uddannelserne. I grupper skulle eleverne dyste mod hinanden og mod uret, for hver dag blev der fundet en vinder.

Se de fem vindere på vores Facebook-side

De forskellige vinderhold fik både en spand slik og kom med i opløbet om billetter til DM i Skills 2022 i Høng, hvor alle Skills Stafet-vindere mødes fra hele landet.

Disse tre grupper kan vi nu sende videre til DM i foråret:

  • Kalundborg Kommune: Højbo Friskole – 8. kl., gruppe 41
  • Odsherred Kommune: Vig Skole – 8.a, gruppe 268
  • Holbæk Kommune: Tølløse Privat- og Efterskole – 8.b, gruppe 303

Eleverne var rundt på vores mange afdelinger og skulle blandt andet skrue bildæk på i autoværkstedet, save træstykker hos tømrerne, samarbejde hos SOSU, brænde snor over som tagdækkere og pakke paller.

Eleverne gik til opgaverne med stort engagement og blev hjulpet af vores elevguider, der stod klar med rigtig god vejledning.