Vores forskellige afdelinger er lige så stille og roligt begyndt at summe med elever – og det er bare så dejligt. Der er liv på gangene, værkstederne og i undervisningslokalerne igen, og skolen ser næsten ud som den plejer.  Med det sagt husker vi stadig at holde afstand, spritte af og vaske hænder løbende, så vi kan passe på hinanden, når vi er sammen.

EUD- og EUX-elever er tilbage
Som en del af fase to af genåbningen af Danmark, har vi fået vores elever på erhvervuddannelserne og EUX tilbage på skolen. De første hold af elever startede allerede mandag 18. maj 2020, og i løbet af de kommende dage starter vores elektriker- og ny mesterlærer-elever også op igen.

Gang i værkstederne
På maler- og tømreruddannelseerne har grundforløb-2 eleverne praktisk værkstedsundervisning. Alle elever var i godt humør og glade for at være tilbage på skolen og se deres kammerater.

Tandklinikuddannelsen
På tandklinikuddannelsen havde eleverne teoriundervisning, da vi var forbi. Efterfølgende skulle eleverne arbejde med teorien i praksis i skolens tandklinik.

Det er sådan, der arbejdes på erhvervsuddannelserne – eleverne modtager både teoretisk og praktisk undervisning, og det sker bedst, når eleverne er på skolen og kan arbejde i vores værksteder med adgang til udstyr, værktøj og materialer.