business

Intro og brobygning

Har du tænkt over, hvad du skal efter grundskolen? Ellers kan vi måske hjælpe dig lidt på vej.

Gennem vores intro- og brobygningsforløb kan du få et indtryk af, hvordan det er at tage en erhvervsuddannelse hos os. På den måde kan du blive bedre rustet til at vælge lige netop den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig.

Introforløb i 8. klasse
Allerede i 8. klasse har du mulighed for at komme på et introforløb hos os på 2 dage. Her får du en bred introduktion til den fagretning, du har valgt.

Brobygning i 9. og 10. klasse
Går du i 9. og 10. klasse, tilbyder vi et brobygningsforløb på op til en uge. Her får du et lidt dybere indblik i hverdagen på den valgte fagretning.

Vi tilbyder også intro- og brobygningsforløb for handelsgymnasium (hhx) og teknisk gymnasium (htx) på vores to gymnasier Allikelund og Slotshaven. Du kan læse om deres forløb på www.allikelund.dk og www.slotshaven.dk.

Hvilken fagretning skal du vælge?
Du kan finde oversigten over vores fagretninger her.

Indhold
I løbet af dit forløb bliver du introduceret til vores fag og værksteder, oplever miljøet på skolen og møder nuværende elever, undervisere og vejledere. Du får både almindelig klasseundervisning og projektarbejde. På vores håndværksmæssige uddannelser får du også praktiske opgaver i vores værksteder.

Mødetid og sted
Tid og sted afhænger af, hvilket forløb du har valgt. Vi har lavet en oversigt her, hvor du kan se, hvad tid du skal møde og på hvilken adresse.

Tilmeld dig
Er du interesseret i et intro- eller brobygningsforløb, så kontakt din UU-vejleder.

 

facebook002