Torsdag 31. oktober fra 16.00 til 21.00 åbner vi dørene på vores seks afdelinger i Holbæk, Kalundborg og Odsherred og byder borgerne fra de tre kommuner indenfor til EUC by Night.

Alle borgere i de tre kommuner har i uge 42 modtaget en brochure fyldt med de mange spændende aktiviteter, som de kan opleve – og være en del af – under EUC by Night.

Aktiviteterne finder sted på vores forskellige adresser og skal give borgerne en smagsprøve på, hvad organisationens uddannelser har at byde på. På en anderledes og sjov måde.

Til EUC by Night har borgerne bl.a. mulighed for at prøve at programmere en robot på Processkolen, lære at bruge en hjertestarter i Audebo, deltage i astronomiundervisningen på Slotshaven eller Allikelund Gymnasium og lave mad med kokkeelever i Fårevejle.

Der er altså noget for en hver smag, og udover en masse spændende workshops kan man også komme til forskellige faglige oplæg og sociale arrangementer.

EUC by Night afholdes den sidste torsdag i måneden, og første gang 31. oktober kan man komme til filmevent på Slotshaven Gymnasium i Holbæk eller deltage i aftenundervisning på Allikelund Gymnasium i Kalundborg (programmet kan findes i vores EUC by Night folder).

Deltag i EUC by Night og få en oplevelsesrig aften og bliv klogere på alle de spændende ting EUC Nordvestsjælland laver i dit lokalområde.