Stå godt på fremtidens arbejdsmarked og tag en erhvervsuddannelse for voksne

Voksne ufaglærte har lige nu rigtig gode muligheder for at blive faglærte. Måske det er nu, at du skal undersøge om en erhvervsuddannelse er noget for dig.

På Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser har vi mere end 23 forskellige erhvervsuddannelser, som du kan vælge imellem.

Uanset om du kan lide at arbejde med hænderne, sidde på et kontor eller arbejde med mennesker, så har vi en erhvervsuddannelse, der kan være noget for dig.

Se vores forskellige erhvervsuddannelser her.

Det er aldrig for sent at tage en uddannelse.

Mulighed for at forkorte din uddannelsestid

Som voksen på en erhvervsuddannelse kan du have mulighed for at forkorte din uddannelsestid. Din uddannelsestid vil nemlig afhænge af, hvilken erhvervserfaring du har.

Vi laver en præcis vurdering af, hvor lang tid din uddannelse vil være, før du starter. Denne vurdering hedder en realkompetencevurdering (RKV). Se vejen til RKV her.

Du er ikke kun i skole

Når du går på en erhvervsuddannelse, har du ikke kun undervisning på skolen. Din uddannelsestid vil skifte imellem perioder, hvor du er i skole, og perioder hvor du er i lære hos en virksomhed.

Det meste af din uddannelsestid vil du faktisk være i lære. Det betyder, at du vil være elev hos en virksomhed, hvor du vil arbejde og lære på samme tid.

For at finde en læreplads under din uddannelse hos os, har vi dygtige praktikpladskonsulenter, der kan hjælpe dig.

Vores lærepladskonsulenter har et tæt samarbejde med forskellige virksomheder fra forskellige områder og brancher, og de vil altid stå klar til at hjælpe dig. De kan fx hjælpe dig med at skrive din ansøgning eller forberede til en jobsamtale.

Besøg os og hør om dine muligheder

Du kan høre nærmere om dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse hos os ved at besøge os. Vi tilpasser besøget til dine interesser, og du vil:

  • Se vores skole
  • Høre nærmere om bestemte uddannelser
  • Blive klogere på de muligheder, som en uddannelse hos os åbner op for

Ring til Janne Louise Schmidt på tlf. 20 755 663 og book et besøg.

Prøv en uddannelse for en dag

Er du ikke sikker på, hvilken erhvervsuddannelse der kunne være for dig? Så kan du prøve at være elev på en af vores uddannelser for en dag.

Elev for en dag:

  • Deltag i undervisningen på en bestemt uddannelse
  • Møde nogle af lærerne på uddannelsen
  • Møde nogle af eleverne på uddannelsen
  • Høre om de muligheder, som uddannelsen giver, når man er færdig med uddannelsen

Ring til Janne Louise Schmidt på tlf. 20 755 663 for at prøve en uddannelse for en dag.

Er det lang tid siden, at du har gået i skole?

Vil du genopfriske dansk, matematik, eller det at gå på en uddannelse, så kan du tilmelde dig vores GF+tilbud.

GF+ er et 10 ugers afklarende og forberende forløb, hvor du vil få genopfrisket dansk og matematik. Og så vil du også få en introduktion til nogle af de fag, som vi har på vores erhvervsuddannelser.

Hør mere om GF+ i videoen:

Vi hjælper dig

Der kan være grunde til, at man tror, at en erhvervsuddannelse ikke er det rigtige for én. Det kan være, hvis man har små børn, har haft dårlige oplevelser i skolen, har udfordringer med at læse og skrive eller har ADHD måske. Uanset hvad det er, vil vores mentor-team stå klar til at støtte dig igennem din uddannelse hos os og give dig den hjælp, som de har brug for.

Ovenstående er derfor ikke en forhindring for at blive faglært. Ring til Janne Louise Schmidt og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du starte på en uddannelse hos os.

Har du allerede en læreplads?

Hvis du allerede har en læreplads, eller kender et sted, hvor du kan være i lære, så kan du starte din uddannelse som ny mesterlære. Som ny mesterlære starter du din uddannelse ude på din lærepladsvirksomhed og får elevløn fra dag 1. Læs mere om ny mesterlære.

Se videoen og hør mere om ny mesterlære:

Praktisk info