Vil du tage en uddannelse, hvor du hurtigt kan komme ud at arbejde, så er en erhvervsuddannelse lige noget for dig.

På EUC Nordvestsjælland har vi forskellige erhvervsuddannelser, som du kan vælge imellem både inden for business og teknisk.

Du kan få inspiration til, hvilken uddannelse der kan være noget for dig, ved at gøre brug af vores forskellige tilbud:

Besøg os
Du er altid velkommen til at besøge os, få en rundvisning og høre nærmere om vores uddannelser.

GF+

GF+ er for dig, der er gået ud af folkeskolen for mere end 2 år siden. Med GF+ kan du blive afklaret om, hvilken uddannelse der kan være noget for dig, og så kan du også få genopfrisket nogle af de fag, som du havde i folkeskolen som fx dansk og matematik. Læs mere om GF+.

Studiepraktik
Kom i studiepraktik på en erhvervsuddannelse og se, hvordan det er at gå på uddannelsen. Studiepraktik er ikke kun for studenter – det er for alle, der er interesseret i at starte på en erhvervsuddannelse.

Mød os online
Få et indblik i vores forskellige erhvervsuddannelser ved at se små videointerviews med vores elever. I videoerne fortæller eleverne fx om, hvordan det er at gå på mureruddannelsen eller tandklinikassistentuddannelsen, og hvorfor de lige netop har valgt den uddannelse, som de har. Mød os online her.

Elevtjenesten
Vores Elevtjeneste står altid klar til at hjælpe, uanset om man har spørgsmål relateret til vores uddannelser, eller hvis man fx er ordblind og har brug for særlig hjælp. Du er altid velkommen til at kontakte vores Elevtjeneste og høre, hvordan de kan hjælpe og støtte dig igennem din uddannelse. Info om vores Elevtjeneste finder du her. 

Praktikcenteret
En erhvervsuddannelse består af skoleophold og praktiske erfaringer på en læreplads. Vores praktikcenter står altid klar til at hjælpe, både når det gælder om at finde en læreplads, og når man er ude i lære, hvor vores praktikpladskonsulenter besøger én og følger op, på hvordan man har det på lærepladsen. Læs mere om vores praktikcenter her.

Ny mesterlære
Har du allerede en læreplads, så kan du starte din uddannelse som ny mesterlære på din lærepladsvirksomhed og få elevløn fra dag 1. Læs mere om ny mesterlære.

PRAKTISK INFO

Du kan tilmelde dig vores uddannelser på optagelse.dk.

Uddannelsestesten
Elevtjenesten
Elevtjenesten
Tlf. 72 290 151
elevtjenesten@eucnvs.dk

Hovedafdeling

EUC Nordvestsjælland
Absalonsvej 20
4300 Holbæk

 72 290 100
eucnvs@eucnvs.dk