EUV

Erhvervsuddannelse for voksne

Stå godt på fremtidens arbejdsmarked og tag en erhvervsuddannelse for voksne.

Når du går på en erhvervsuddannelse, har du ikke kun undervisning på skolen. Din uddannelsestid vil skifte imellem perioder, hvor du er i skole, og perioder hvor du er i lære hos en virksomhed.

Det meste af din uddannelsestid vil du faktisk være i lære. Det betyder, at du vil være elev hos en virksomhed, hvor du vil arbejde og lære på samme tid.

For at finde en læreplads under din uddannelse hos os, har vi dygtige praktikpladskonsulenter, der kan hjælpe dig.

Vores lærepladskonsulenter har et tæt samarbejde med forskellige virksomheder fra forskellige områder og brancher, og de vil altid stå klar til at hjælpe dig. De kan fx hjælpe dig med at skrive din ansøgning eller forberede til en jobsamtale.

Du kan høre nærmere om dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse hos os ved at besøge os. Vi tilpasser besøget til dine interesser, og du vil:

  • Se vores skole
  • Høre nærmere om bestemte uddannelser
  • Blive klogere på de muligheder, som en uddannelse hos os åbner op for

Ring til vores studievejledning på tlf. 72 290 100 og book et besøg.

Er du ikke sikker på, hvilken erhvervsuddannelse der kunne være for dig? Så kan du prøve at være elev på en af vores uddannelser for en dag.

Elev for en dag:

  • Deltag i undervisningen på en bestemt uddannelse
  • Møde nogle af lærerne på uddannelsen
  • Møde nogle af eleverne på uddannelsen
  • Høre om de muligheder, som uddannelsen giver, når man er færdig med uddannelsen

Ring til vores studievejledning på tlf. 72 290 100 for at prøve en uddannelse for en dag.

Der kan være grunde til, at man tror, at en erhvervsuddannelse ikke er det rigtige for én. Det kan være, hvis man har små børn, har haft dårlige oplevelser i skolen, har udfordringer med at læse og skrive eller har ADHD måske. Uanset hvad det er, vil vores mentor-team stå klar til at støtte dig igennem din uddannelse hos os og give dig den hjælp, som de har brug for.

Ovenstående er derfor ikke en forhindring for at blive faglært. Ring til vores studievejledning på tlf. 72 290 100 og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du starte på en uddannelse hos os.

Har du spørgsmål til RKV?

Kontakt Ronni Appelgren Rasmussen
rora@eucnvs.dk
30632419.

Vil du vide mere om at tage en erhvervsuddannelse?

Kontakt vores studievejledning
på tlf. 72 290 100

Økonomi

Kontakt dit jobcenter, hvis du er ledig, og hør mere om økonomien under uddannelse.

Realkompetencevurdering

Som voksen på en erhvervsuddannelse kan du have mulighed for at forkorte din uddannelsestid. Din uddannelsestid vil nemlig afhænge af, hvilken erhvervserfaring du har.

Vi laver en præcis vurdering af, hvor lang tid din uddannelse vil være, før du starter. Denne vurdering hedder en realkompetencevurdering (RKV). Se vejen til RKV her.

GF+

Vil du genopfriske dansk, matematik, eller det at gå på en uddannelse, så kan du tilmelde dig vores GF+tilbud.

GF+ er et 10 ugers afklarende og forberende forløb, hvor du vil få genopfrisket dansk og matematik. Og så vil du også få en introduktion til nogle af de fag, som vi har på vores erhvervsuddannelser.

Ny mesterlære

Hvis du allerede har en læreplads, eller kender et sted, hvor du kan være i lære, så kan du starte din uddannelse som ny mesterlære. Som ny mesterlære starter du din uddannelse ude på din lærepladsvirksomhed og får elevløn fra dag 1.