Faglærer inden for produktion og processer til Processkolen i Kalundborg

Processkolen i Kalundborg er i rivende udvikling, og søger lige nu en dygtig faglærer der brænder for at undervise og give sin viden videre til elever og kursister.

Om stillingen

Som faglærer skal du undervise på både grund- og hovedforløb, samt efteruddannelse inden for produktion og processer. Du vil desuden skulle medvirke i udvikling inden for fagområdet – både fagligt og pædagogisk didaktisk.

Om dig

Vi søger en medarbejder med erfaring inden for procesindustrien, gerne med kendskab til arbejdet i aseptiske miljøer, da vi har stor succes med vores pharma og fødevare speciale. Som vores nye faglærer skal du have pædagogisk talent. Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Elevgruppen som du kommer til at arbejde med spænder fra 8. klasse brobygning til efteruddannelse på AMU. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og ikke mindst kan motivere og igangsætte elever og kursister.

Din faglige profil:

  • Du har et svendebrev som procesoperatør, produktionstekniker, procesteknolog, levnedsmiddeltekniker, laboratorie- og fødevarer teknologiuddannelsen, eller anden relevant uddannelse.
  • Du har erhvervserfaring.
  • Du har pædagogisk grundkursus (PG), diplomuddannelse i erhvervspædagogik (DEP) eller er villig til at tage uddannelsen inden for 4 år.
  • Det er også vigtigt at du har interesse for og viden om samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold.

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende, kreativt og selvstændigt job, hvor eleven er i centrum
  • Faglig og pædagogisk udvikling og efteruddannelse
  • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
  • Fleksibilitet i planlægning af arbejds- og privatliv, da man kan forberede sig derhjemme
  • Attraktive pensionsforhold

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtids fastansættelse og ønskes besat snarest muligt. Ansættelsen sker i henhold til bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007. Hertil kommer gunstig pensionsordning på 18 %.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.
Vi glæder os til at se din ansøgning.

For mere information

Kontakt uddannelseschef Leif Dam Pedersen på mail ldp@eucnvs.dk

Søg jobbet her