Der ser festligt ud på EUX Business-afdelingen i Holbæk. Det er nemlig blevet tid til de første hue-eksamener. Der er derfor pyntet op med flag og gjort klar til, at familie og venner kan komme og fejre vores studenter.

Dagens første student var Mikkel Reinbach, der kom ud med et kæmpe smil på læben til hans familie, der ventede spændt på ham. De stod klar med roser og flag til at tage imod ham. Han havde været oppe til kulturforståelse og fik en flot karakter, som han kunne skrive i sin hue.

En glad student
Mikkel er glad for at være færdig med gymnasiedelen på EUX. Han fortæller: 
– Det er dejligt at blive færdig med studieåret. Det har været en lille smule hårdt, men det er skønt at være færdig.

Efter sommerferien skal Mikkel holde et sabbatår, da han ikke er helt afklaret om, hvad han vil læse videre til. Men en ting, der er klart er, at han har været super glad for at gå på EUX Business. Mikkel fastslår:
– Der har været mange gode ting ved at gå på EUX. Jeg har fået nogle gode venner, og det har været ret fedt. Min klasse har været rigtig god, og det har været en god klasse at lære i.

Efter Mikkel blev Joy student efterfulgt af Jacob. Vi fortsætter med at udklække studenter resten af dagen i dag og i morgen.