I sidste uge afholdte vi i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum et spændende arrangement med fokus på uddannelse i Holbæk Kommune.

Vi havde besøg af en række forskellige interessenter fra Holbæk, der alle kom for at høre nærmere om udviklingen og mulighederne for uddannelse i Holbæk Kommune.

Spændende oplæg
Direktør på EUC Nordvestsjælland Steffen Lund og erhvervsdirektør Kenny Jensby. Derefter holdte Steffen Lund et oplæg om EUC Nordvestsjælland. Efterfølgende fik Maskinmesterskolen København ordet, hvor de fortalte om, at maskinmesteruddannelsen kommer til Nordvestsjælland. Skolen udbyder allerede i samarbejde med EUC Nordvestsjælland værkstedsforløbet på maskinmesteruddannelsen i Holbæk.

Og så blev det tid til en lille pause, og derefter var det Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, der fortalte om Holbæk som uddannelsesby.

Efterfølgende var der et spændende oplæg af Jan Mandrup, studieleder for finansøkonomuddannelsen i Holbæk, og sidst men ikke mindst holdte Emil Erichsen, leder for HUSC (Holbæk Uddannelses- og Studiecenter) også et oplæg om uddannelsesfællesskabet i Holbæk.

Tak til alle der deltog
Vi takker alle, der afsatte eftermiddagen til at have fokus på uddannelse i tæt samarbejde med lokalt erhvervsliv.

Du kan stadig nå at være med
Vi afholder endnu et arrangement i Odsherred 14. oktober 2021 fra kl. 16-17.30 i vores afdeling i Fårevejle, og så afholder vi også et arrangement på Processkolen i Kalundborg 26. oktober 2021 fra kl. 16.15-17.30.

Du kan stadig nå at tilmelde dig begge arrangement. Skriv blot en mail til zkh@eucnvs.dk.