Find din rette hylde

Brobygning for gymnasieelever og studenter

På EUC Nordvestsjælland og Processkolen tilbyder vi brobygnings-aktiviteter for gymnasieelever og studenter.

Det kan være, at du i løbet af din gymnasietid finder ud af, at praktisk arbejde er lige noget for dig, og at du hellere vil være faglært. Så kan du på EUC Nordvestsjælland og Processkolen snuse lidt til, hvad det vil sige at gå på en erhvervsuddannelse.

Det kan du enten ved at komme i “Studiepraktik på en erhvervsuddannelse”, være “Studerende for en dag” eller booke et oplæg med en “Uddannelsesambassadør“.

Flemming F. Nielsen
Uddannelsesleder
72 290 183
ffn@eucnvs.dk

Du er altid velkommen til at kontakte vores vejledere, hvis du vil vide mere om vores erhvervsuddannelser.

Studiepraktik på en erhvervsuddannelse

Studiepraktik er for dig, der har afsluttet din ungdomsuddannelser (fx stx, hhx, htx eller hf) eller er i gang med det sidste år på din ungdomsuddannelse. Som gymnasieelev i 3.g kan du komme i studiepraktik på en erhvervsuddannelse hos os.

Praktikperioden er onsdag til torsdag i uge 43, og du har i disse to dage mulighed for at opleve, hvad der kendetegner studiemiljøet, det afvekslende læringsmiljø, hvor teori og praksis kombineres, og du har ikke mindst mulighed for at møde vores studerende, undervisere og vejledere.

Du kan komme i studiepraktik på følgende to uddannelser:

Studerende for en dag

Besøg EUC Nordvestsjælland eller Processkolen og få et indtryk af de faglige og sociale rammer, så du kan se om uddannelsen matcher dine forventninger. Jo mere dine forventninger til en uddannelse stemmer overens med virkeligheden på uddannelsen, jo tættere er du på et godt valg.

Som ”Studerende for en dag” kan du opleve vores uddannelser indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer. På nogle uddannelser kan du komme med i værkstedet og for alvor få fingrene i faget, andre steder kan du komme med på teoretiske holdtimer.

Se vores erhvervsuddannelser her.

Inden din tilmelding

Inden du tilmelder dig er det en god idé at du sætter dig ind i, hvad uddannelsen går ud på. Du kan fx læse mere på vores hjemmeside eller på ug.dk. Hvis du har spørgsmål, så får du rig mulighed for at stille dem under på selve dagen til studerende, undervisere eller studievejledere.

Vores afdelinger

Kontakt angående EUD og EUX

EUC Nordvestsjælland

Audebo

Kontakt angående EUD og EUX

EUC Nordvestsjælland

Fårevejle

Kontakt angående EUD og EUX

EUC Nordvestsjælland

Holbæk

Kontakt angående EUD og EUX

Processkolen

Kalundborg

Vores afdelinger

EUC Nordvestsjælland

Audebo

EUC Nordvestsjælland

Fårevejle

EUC Nordvestsjælland

Holbæk

Processkolen

Kalundborg