Frederik en af 351 nye elever til august

Når vi til august 2018 starter op på vores uddannelser igen på både grundforløb 1 og grundforløb 2, bliver det med hundredevis af nye ansigter på vores mange afdelinger i Nordvestsjælland.

En af disse er Frederik Vedby Mejlkjær, som skal starte på EUD Business i Holbæk. Og han glæder sig, kunne han afsløre, da vi snakkede med ham i forbindelse med hans indslusningssamtale, hvor elever på GF1 præsenteres for både uddannelse og skole samt præsenterer sig selv. Så vedkommende får de bedst mulige forudsætninger for en god start hos os.

Tog beslutningen i 8. klasse
– Jeg ved, jeg vil noget med kontor og handel, og derfor var beslutningen nem, indleder Frederik.

– Og jeg kan huske, at jeg tog den allerede i 8. klasse, da vi var på brobygning herude.

– Ja, du kunne godt lide at være her, supplerer hans mor, som sammen med lillesøster er taget med Frederik til EUC Nordvestsjælland denne solrige maj-dag.

Frederik sammen med sin mor og lillesøster efter indslusningssamtalen.

Glæder sig til at møde kammeraterne
Da vi derefter spørger til, hvad Frederik glæder sig mest til, når han i august har første skoledag hos os, falder svaret prompte.

– Fagene. Og så glæder jeg mig til at møde de andre ikke mindst.

Under snakken står det hurtigt klart, at Frederik virkelig brænder for at gøre forretning og arbejde med salg, og det understreger han også selv.

– Jeg kunne måske godt tænke mig at gå selvstændig en dag, lyder det fra Frederik, som faktisk allerede har stiftet egen virksomhed – en virksomhed, hvor han videresælger tøj, og hvor han i skrivende stund har imponerende 40.000 følgere på Facebook. Det forklarer hans stolte mor, mens Frederik selv er ret ydmyg omkring det og ser frem til at lære en masse på uddannelsen, som han kan bruge fremadrettet.

– Generelt interesserer branchen mig rigtig meget – og så kan jeg godt li’ at prøve ting selv og det praktiske ved uddannelsen fremfor at have så mange lektier, slår den kommende GF1-elev fast.

Vi glæder os til at byde Frederik og de hundredevis af andre elever velkommen til august. Hvis du overvejer en erhvervsuddannelse ligesom Frederik, kan du HER finde en oversigt over alle dem, du kan tage hos os.