Onsdag 7. september løber en af årets store uddannelsesmesser i Holbæk af stablen, når vi afholder Fremtidsbazar 2022. For andet år i træk sker det i vores nye tømrerhal samt i telte på parkeringspladsen ud til Riffelhavevej i Holbæk.

Som altid er de ældre grundskoleelever fra Holbæk og Odsherred Kommune inviteret, og de vil i rul kunne opleve messen, når den holder åben fra 9.00-16.00 på dagen.

Og der bliver nok at opleve for de hundredevis af 8. til 10. klasse-elever, inden de skal tage deres uddannelsesvalg og beslutte, hvad der skal ske efter grundskolen.

Masser af uddannelse
På messen deltager nemlig en lang række ungdomsuddannelse og videregående uddannelser, som er klar til at fortælle om de mange muligheder, deres uddannelser rummer.

Eleverne vil kunne høre om EUD, EUX, HHX, HTX, STX, HF, 10. klasse og meget mere, ligesom de ved en række af standende også vil kunne prøve uddannelser som glarmester og procesoperatør af.

Vil du også med som besøgende?
Invitationer til de mange grundskoler er sendt ud, men som uddannelsesinteresseret er du også mere end velkommen til at komme forbi. Det er ganske gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Bare du svinger forbi mellem 9.00 og 16.00.

Vi håber, vi ses 7. september!