Vi har tidligere skrevet om de fusionsplaner, vi har med Odsherreds Gymnasium, og nu er næste stadie kommet i de planer.

Nu har vi nemlig fået grønt lys af ministeriet til at fusionere, som du kan læse på sn.dk.

Vores direktør for EUC Nordvestsjælland Steffen Lund forklarer:

− Ministeriet har på baggrund af vores screeeningansøgning meldt tilbage, at de vurderer det som en god idé, at vi fusionerer. og vi har derfor i dag sendt en officielt ansøgning om at fusionere, hvilket vi forventer et positivt svar på i efteråret. Det betyder, at fusionen reelt er en realitet, for ellers ville tilbagemeldingen fra ministeriet ikke have været positivt.

− Vi glæder os til at bringe vores fantastiske samarbejde til næste step.

Et stærkt uddannelsestilbud i Odsherred
En fusion mellem Odsherreds Gymnasium og EUC Nordvestsjælland vil bidrage til et mere økonomisk og kvalitetsmæssigt, bæredygtigt uddannelsesudbud i Odsherred Kommune. Det vil understøtte, at der også i fremtiden både er EUD-uddannelser og flere gymnasiale uddannelsestyper lokalt i kommunen. En fusion vil skabe fundamentet for en helt ny måde at tænke uddannelse på i tæt interaktion med det, som er kommunens helt grundlæggende karakteristika nemlig fødevareproduktion, turisme og oplevelsesindustri. Odsherred har som kommune brug for uddannelse som en vækstmotor for bosætning, erhverv og et løft af det generelle uddannelsesniveau.

Læs hele pressemeddelelsen