Er du blevet sendt hjem, og vil du bruge denne tid på at udvikle dine kompetencer?

Det kan du nu på EUC Nordvestsjælland ved at tage opkvalificerende- og efteruddannelseskurser hos os som fjernundervisning online.

Du kan bl.a. tage vores gaffeltruck-kursus hjemmefra. Det kan du, da vi nu tilbyder Gaffeltruck B som et delvist online kursus, hvor al teoriundervisningen foregår som fjernundervisning.

Hvordan er kurset opbygget?
Teoriundervisningen gennemlæses og afvikles hjemmefra via din computer. Når du har gennemgået teoridelen, skal du kun fire dage på skole for at gennemgå de praktiske øvelser med gaffeltrucks og gå til prøve. Der er pt. planlagt fire kursusdage 11.05.20 – 14.05.20 på vores afdeling på Rynkevangen 7-9 i Kalundborg, til praktiske øvelser og prøver. De fire kursusdage med praktiske øvelser kan også afvikles på vores afdeling i Audebo.

Hvad kan du med kurset?
Efter at have gennemført uddannelsen, kan du blandt mange andre ting føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks og selvkørende gaffelstabler med forskellig opbygning og udstyr efter gældende sikkerhedsbestemmelser. Du kan også:  Foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskelligt gods i forskellige højder i forskellige reoltyper i container og på lad, samt udføre blokstabling, herunder vælge egnet løfteudstyr og lastbærer.

Læs mere her.

Lyder det som noget for dig?
Tilmeld dig her.

Du kan også høre nærmere om kurset og dets opbygning hos Charlotte Søe Jacobsen på tlf. 72 290 306.