I mere end to måneder har værkstederne i Audebo stået næsten tomme, da eleverne på tagdækker-, teknisk isolatør-, glarmester- og struktøruddannelsen udelukkende havde fjernundervisning derhjemme. Det er der lavet om på fra mandag 18. maj 2020, da vi i forbindelse med fase 2 af genåbningen af Danmark har fået vores elever på både grundforløbene og hovedforløbene tilbage.

God stemning
Uanset hvor man gik på skolen i Audebo, var humøret højt og alle var glade. De var glade for at være tilbage på skolen og modtage undervisning igen i deres værksteder og undervisningslokaler.

På glarmesteruddannelsen startede eleverne ud med værkstedsundervisning, og derefter havde de teoriundervisning med deres faglærer Stefan.

Alt udstyr er i brug
Gik man udenfor kunne man se eleverne arbejde med forskellige maskiner, nogle kørte truck, mens andre hejsede materialer med en kran, og så var der nogle elever der satte stillads op.

På struktøruddannelsen arbejdede eleverne også praktisk med struktørfaget, og de fik muligheden for at arbejde med alt det udstyr, de ikke havde adgang til i undervisningen, da de havde fjernundervisning derhjemme.