Helene nu færdig som procesoperatør

Fredag 18. maj 2018 blev 14 af vores procesoperatører svende efter at have klaret den afsluttende svendeprøve. Blandt dem er Helene Nielsen, som har været i lære hos Novo Nordisk og naturligvis er glad for, at hun nu kan kalde sig udlært procesoperatør – og for alvor komme ud at arbejde i den spændende industri.

Helene lykønskes med at være blevet svend.

– Nu er min plan, at jeg skal tilbage i min afdeling hos Novo Nordisk, hvor jeg har været i fire år, og gøre min elevtid helt færdig.

– Og så håber jeg, jeg kan få en fast stilling der, slår Helene fast.

Har nydt at få ansvar
Det stråler også ud af hende, at hun virkelig har nydt – og nyder – tiden på Novo Nordisk.

– Jeg har været så heldig at have været elev hos dem (Novo). I den fabrik, jeg har været ved, er jeg blevet udfordret helt sindssygt, og jeg har fået en masse små projekter, jeg har fået lov til at lave. Så hver dag har været spændende, og jeg så altid frem til at komme på arbejde – og nu bliver det fedt at komme tilbage igen, lyder det med et smil fra den ambitiøse Helene, der altså særligt har været glad for det ansvar og de udfordringer, hun har fået hos Novo Nordisk – også selvom hun ‘bare’ har været elev.

Venner og familie var taget til Processkolen for at fejre deres nærmeste.

Det har kun bekræftet hende i, at hun har valgt den helt rigtige uddannelse og karrierevej.

– Jeg gik i gang med at blive procesoperatør, fordi jeg havde hørt godt om den fra mange venner og bekendte – både om uddannelsen og arbejdet bagefter.

– Selve uddannelsen lød super spændende og udfordrende, og så tiltalte arbejdstiderne mig også. Det har været et godt valg, som jeg virkelig har været glad for.

På EUC Nordvestsjælland ønsker vi Helene og de andre svende kæmpe tillykke med nu at være svende. Det er en stor bedrift, som betyder, at de nu er klar til at tage arbejdsmarkedet med storm.