Udover at se elever arbejde med deres fag i praksis til DM i Skills 2020, så kan du også høre om en række erhvervsuddannelser, og se de maskiner og faciliteter man arbejder med under uddannelsen og i praksis. Disse uddannelser går under kategorien demonstrationsfag, da de eleverne ikke dyster mod hinanden under arrangementet, men til stede for at fortælle og demonstrerer hvad uddannelsen går ud på.

En af de uddannelser du har mulighed for at høre om, er vores processoperatør-uddannelse som har stand i hal H plads H-051.  Her star studievejleder Michael Gransøe sammen med nogle af vores procesoperatør-elever klar til at fortælle om uddannelsen og vise vores maskiner og anlæg som bruges under uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at høre om procesoperatøruddannelsen i Bella Centret til DM i Skills, så kan du komme til vores Infoaften mandag 20. januar kl. 19.00-21.00 på Processkolen i Kalundborg. Her kan du også få en rundvisning på skolen, se vores undervisningsfaciliteter, høre om alle skolens uddannelser og få en snak med lærere, elever og studievejleder.