Onsdag 9. oktober var der høstfest på vores afdeling i Fårevejle, hvor vi har vores erhvervsuddannelser inden for bl.a. fødevarer og oplevelser.

Humøret var derfor oppe og en hyggelig stemning var spredt over hele skolen, da vores elever på grundforløbet havde inviteret deres familie og venner til høstfest.

Høstfesten havde vores elever på grundforløbet i ”mad, ernæring, gastronomi og oplevelser” arrangeret, som en del af deres forløb. Eleverne havde selv udarbejdet invitationerne til festen i faget dansk, planlagt underholdning for gæsterne, og lavet maden til festen i deres erhvervsfag.

Eleverne havde forberedt en masse spændende aktiviteter for deres gæster. Underholdningen bød bl.a. på en rundvisning på skolen, en tur i besøgsmarken, hvor eleverne fik deres råvarer fra til maden, og forskellige konkurrencer, som eleverne selv havde udarbejdet.

Derudover havde eleverne også tilberedt en masse lækkerier, som gæsterne kunne nyde efter underholdningen. Der var alt fra hjemmelavet leverpostej med sylt, pasta med svampesauce, hønsesalat på hjemmelavet rugbrød til kage med frugt og æblevin.

Desuden kunne gæsterne også købe en lille souvenir med hjem fra høstfesten, da vores elever fra ”byg et hus” grundforløbet havde en masse produkter til salg, som de selv havde lavet.

Da gæsterne så det store og flotte arbejde, som vores elever havde udført, for at give dem den bedste og hyggeligste efterårsoplevelse, kunne de ikke andet end at smile. Alt i alt var det derfor en særdeles vellykket og hyggelig aften, som vores elever skal have stor ros for.