Holbæk spiser sammen for andet år i træk

Succes sidste år, succes i år. Holbæk spiste sammen tirsdag aften, hvor 90 gæster nød et lækkert måltid sammen på EUC Nordvestsjælland i Holbæk – og det var 20 flere, end der deltog sidste år.

Holbæk Spiser Sammen giver nemlig mulighed for at møde både bekendte og nye ansigter over en hyggelig sludder og en god omgang mad.

Maden var tilberedt af vores dygtige ernærings- og kokkeelever, som er i gang med at tage deres uddannelse på EUC Nordvestsjælland i Fårevejle, mens tjenerelever, også fra Fårevejle, servicerede gæster.

Menuen bestod af marinerede kyllingelår, ovnbagte kartofler og kartoffelsalat, forskellige slags salat som tomatsalat, grønkålssalat, rosenkålssalat, coleslaw, Som Tam-salat (thaisalat) samt brød og smør. Til dessert var der chokolademousse med frugt.

Hele herligheden kunne erhverves for kun. 40 kr. og blev serveret som buffet ad libitum.

Holbæk Spiser Sammen var et arrangement, der for første gang så dagens lys i 2018 – og også her andet år er deltagerne meget begejstrede. Som Hanne Schultz, der flyttede til Holbæk i 2017, sagde:

”Det er første gang, at jeg er her. Jeg er med i Holbæk Gangsport, og her var der en, der spurgte, om jeg ikke ville med. Det ville jeg selvfølgelig godt. Jeg synes, det er et rigtigt spændende arrangement, og selvom vi kommer fire, der kender hinanden, håber jeg da også at snakke med andre, der deltager.” 

Buffeten blev anrettet og præsenteret for gæsterne, som tog godt for sig af retterne. Blandt gæsterne var også Hans og Jonna Ludvigsen, begge fra Holbæk, som deltog i Holbæk Spiser Sammen for andet år i træk.

Hans udtalte:

Vi har været rundt til seks forskellige arrangementer, hvor man spiser sammen her i Holbæk. Her har vi været 2 gange, fordi maden er så god.”

Jonna tilføjede:

”Man skal jo ud en gang imellem, og maden her er skidegod. Den er den bedste, og vi kommer igen til næste år.”

Det var ni trætte men også stolte elever og deres lærer, uddannet kok Theis Lynge Petersen, der efter spisningen blev hyldet af 90 mætte og glade gæster.

En succes skal gentages, og måske har EUC Nordvestsjælland med vores ernæring-, kokke og tjenerelever fra Fårevejle sat rammerne for en ny Holbæk Spiser Sammen til næste år.

Opskrifter

Chokolademousse
Coleslaw med 2 slags kål
Grønkålssalat med æbler og mandler
Kartoffelsalat
Som Tam (thai-salat)
Tomatsalat med feta

2019-02-25T14:38:04+00:008 februar, 2019|