Torsdag 17. november var EUC Nordvestsjællands afd. Holbæk oplyst om aftenen, da erhvervsskolens kantine summede af liv og glade stemmer.
Her blev arrangementet ”Holbæk Spiser Sammen” nemlig afholdt, til stor glæde for alle de fremmødte gæster og for de dygtige gastronomielever fra EUC Nordvestsjælland afd. Fårevejle.

Gastronomieleverne går til dagligt i skole i Fårevejle, hvor de både kan uddanne sig til kok, ernæringsassistent og tjener og til arrangementet fik eleverne lov til at prøve kræfter med alle tre fag, da de skulle sammensætte en menu til de 100 spisende gæster. På den måde får eleverne også testet om den erhvervsuddannelse de er interesseret i, også er den rigtige for dem.

Som tidligere år var Holbæk Spiser Sammen igen en succes, da alle 100 pladser hurtigt var udsolgte og da der var mange mennesker på venteliste. Derfor var der også stor glæde og en kæmpe forventning fra de fremmødte gæster – Både fra dem, der har været med i de tidligere år, men også fra dem, som var med til arrangementet for første gang.

Og da aftenen var slut var der stadig kun smil og glæde hos de mange gæster. Mange gik hen og takkede for den store madoplevelse hos både gastronomieleverne og hos faglærer på maduddannelserne Theis Lynge Petersen, og flere spurgte endda om opskrifterne, da maden var så udsøgt, at de ville prøve at lave den derhjemme også.

Holbæk Spiser Sammen:
Holbæk Spiser Sammen startede i 2018 på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser som et fællesspisningsarrangement, hvor hele Holbæk – og omegn – er inviteret, og hvor de dygtige elever fra vores maduddannelser i Fårevejle sørger for et festmåltid, tilberedt med lokale råvarer, som de selv dyrker på skolen.

Læs mere om arrangementet her.