For tredje år i træk var der fulde huse, da vi afholdt Holbæk Spiser Sammen på Absalonsvej 20 torsdag 27. februar- og det er vi utroligt taknemmelige for.

Fyldt med gæster
Allerede en uge inden var der meldt udsolgt, og da dørene åbnede 17.30, stod de første gæster allerede klar.

Selve middagen startede først 18.00, så inden kunne de nå at få en rundvisning på skolen og se undervisningslokaler, værksteder og så videre.

Imens var der gang i køkkenet, som eleverne fra vores maduddannelser havde indtaget for at få lavet det helt store festmåltid.

Elever havde knoklet
Eleverne, som læser til kok, ernæringsassistent eller tjener, havde længe knoklet i undervisningen for at forberede aftenen – lige fra retter til menukort og servering. Det hele skulle på plads. Og det var det.

For da gæsterne indfandt sig i kantinen og satte sig til bords ved de tre langborde, kunne de se den bugnende buffet stå klar på bordene. Og inden de over 100 besøgende kunne sætte tænderne i det, bød gymnasiedirektør Malene Grandjean velkommen:

– Holbæk Spiser Sammen handler selvfølgelig om at opleve vores dygtige elever fra kokke-, tjener- og ernæringsassistentuddannelsen i aktion, men interessen for at mødes og spise i fællesskab hænger sammen med, at udvikling, fornyelse og store tanker ikke skabes alene. De udvikles i interaktion mellem mennesker, og blandt andet derfor har vi brug for at være i en mangfoldighed af fællesskaber.

I løbet af aftenen fik de mange gæster både mulighed for at nyde den lækre mad og lære hinanden at kende.

Tusind tak for den store tilslutning, og vi glæder os til at se jer til den fjerde udgave af Holbæk Spiser Sammen i 2021.

Læs om aftenen på sn.dk

Se flere fotos fra aftenen: