På EUC Nordvestsjælland er vi utrolig stolte af og glade for vores mange faglærerteams, som hver dag på vores mange afdelinger sætter et højt undervisningsniveau og giver deres viden videre til eleverne på relevante og engagerende måder.

Og det arbejde går ikke ubemærket hen. Langt fra.

Senest er fire af vores struktører-lærere – hele teamet – blevet indstillet til den flotte Byggeriets Faglærerpris 2020.

Teamet består af: 

  • Preben Harald Rasmussen (grundforløb)
  • Thomas Hagen (hovedforløb på bygningstruktør)
  • Niels Peter Pedersen (hovedforløb på anlægsstruktør)
  • Luna Iburg (hovedforløb på anlægsstruktør)

I midten ses vores stærke struktørteam (fv. Luna, Thomas, Preben og Niels) sammen med bedømmelsesudvalget.

Prisen uddeles hvert år til det bedste faglærer-team fra landets erhvervsskoler, og onsdag 26. februar var bedømmelsesudvalget på besøg i Audebo, hvor uddannelsen holder til, for at dykke ned i, hvad der gør, at teamet skiller sig særligt ud.

En hård vurdering
Prisen gives ud fra flere forskellige parametre, og lige nu er der kun fem indstillede med i opløbet, så det skærper til.

Vurderingen sker blandt andet ud fra engagement, faglighed, interesse i eleverne, samarbejde internt og med virksomheder, fokus på talentudvikling og visioner for uddannelsen. Det var blandt emnerne, da bedømmelsesudvalget var forbi for at interviewe struktørteamet.

Bedømmelsesudvalget er også rundt og tale med de andre indstillede, og derfor er der nu kun tilbage at vente i spænding på, om vi senere på året får sort på hvidt, at vi har landets bedste faglærerteam.