Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

EUC Nordvestsjælland deltager i Folkemødet i Odsherred, som i år har FN’s Verdensmål som overordnet fællestema. Vi vil i samarbejde med Boss Ladies have fokus på Verdensmålene “Ligestilling mellem kønnene”, “Anstændige jobs og økonomisk vækst” og “Ansvarligt forbrug og produktion” til folkemødet. I vil derfor kunne finde os i telt nr. 7, der har navnet Erhverv – Innovation – Bæredygtighed.  Her har vi særligt fokus på sterotyper, når det gælder erhvervsuddannelser med aktiviteten “Vi udfordrer stereotyper og sætter talenterne fri kl. 11.20-11.55. Derudover afholder vi også en meet-and-greet med navnet “Seje Boss Ladies, kvinder i overalls går mod strømmen,” hvor du vil have mulighed for at møde nogle af EUC’s seje kvinder. Dette er kl. 12.20-12.55.

Udover vores aktiviteter, vil der også være en masse debatter samt sjove og kreative aktiviteter for børn, unge og voksne.

Kom og mød os i Folkemødet i Odsherred til en tankevækkende og sjov dag med demokratisk dialog og verdensmålene i fokus.