Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

I stedet for vores traditionelle Fremtidsbazar, afholder vi i år Virtuel Fremtidsbazar med fokus på vores grundforløb 1-fagretninger.

Arrangementet er tænkt som en skoleaktivitet, som elever i 8., 9. og 10. klasse kan deltage i som klasse fra eget klasselokale med deres lærer, da arrangementet vil være på Teams.

Vi har fokus på fagretningerne på grundforløb 1, da hvis man kommer direkte fra 9. eller 10. klasse og vil starte på en erhvervsuddannelse, så er det en af vores grundforløb 1-fagretninger, som man skal vælge og starte på.

Derfor vil vi gøre eleverne klogere på, hvad vores fagretninger har fokus på og indebærer. Det vil vi gennem elev-til-elev formidling, da klasserne får halvanden time sammen med vores grundforløb 1-elever ved at deltage til vores Virtuelle Fremtidsbazar.

Programmet:
Kl. 9.00
byder vores studievejleder velkommen og fortæller kort om erhvervsuddannelsernes opbygning med særlig fokus på grundforløb 1.

Kl. 9.15-9.45 vores grundforløb 1 elever får ordet skiftevis og fortæller bl.a. om hvilken fagretning de går på, hvad den har fokus på, hvorfor de har valgt en erhvervsuddannelse og hvad de drømmer om i fremtiden.

Imellem hver fagretning vil der blive vist videoer om de uddannelser man kan starte på i den fagrenting, man skal til at høre om.

Kl. 9.45-9.55 pause – her vil der blive vist forskellige uddannelsesvideoer.

Kl. 9.55-10.15 vores elever har ordet.

Kl. 10.15-10.30 vores studievejleder samler op og runder arrangementet af.

Fagretningerne man kan høre om:

Det er alle vores fagretninger, der vil være repræsenteret, både  i Holbæk, Fårevejle og Kalundborg. Derfor er arrangementet for alle 8., 9., og 10. klasser i Holbæk, Odsherred og Kalundborg Kommune.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til arrangementet, så kan du skrive til Chef for kommunikation og skolesamarbejde Cecilie Bovell på ckm@eucnvs.dk.

For at deltage:
Ønsker I at deltage med jeres klasse, vil vi meget gerne have en tilkendegivelse fra jer. Skriv en mail til Cecilie Bovell på ckm@eucnvs.dk, og bekræft at I deltager.

Bare klik på linket her for at tilgå arrangementet (Man behøver ikke en bruger for at logge ind).

Vi glæder os til at se mange klasser deltagende og til at fortælle om vores spændende fagretninger på grundforløb 1!