Vi har fået en ny bygningschef, der er ansvarlig for vores mange bygninger og faciliteter, som både er at finde i Holbæk, Odsherred og Kalundborg.

Det er et kendt ansigt, der er tiltrådt stillingen – nemlig Martin Kappel Jensen, der har været tømrerfaglærer på EUC Nordvestsjælland i Holbæk i 7,5 år.

Bygningschef Martin Kappel Jensen fortæller:

–Jeg har i lang tid synes, at bygningschef-stillingen er rigtig interessant. Det er en stilling med mange ansvarsområder og berøringsflader, og som giver rig mulighed for udvikling – og det er lige mig. Derfor søgte jeg stillingen med det samme, da den blev slået op.

Stort ansvar og store projekter 

Inden Martin startede på EUC Nordvestsjælland, var han projektleder i Jessheim i Norge på Europas største højlager, og der var han vant til en travl hverdag med ansvar, mange projekter og forskellige arbejdsopgaver, der gav mulighed for udvikling.

Store opgaver og projekter er netop det, som Martin primært har arbejdet med og løst gennem sin karriere, inden han blev først tømrerfaglærer og nu bygningschef. Som tømrer har Martin tidligere bl.a. været med til at bygge de forskellige afdelinger, der er i varehuset Magasin på Kongens Nytorv i København, og så har han arbejdet på Bestseller-bygningen på Århus havn og en masse lejlighedsprojekter inde på Ørestaden.

Efter at have arbejdet som tømrer i et par år videreuddannede Martin sig til bygningskonstruktør, hvor han kom til at arbejde på forskellige større byggeprojekter i København, inden han tog til Norge og blev projektleder.

Fokus på bæredygtighed 

De kompetencer, som Martin Kappel Jensen har tilegnet sig gennem årene, har han taget med sig i stillingen som bygningschef. I øjeblikket har Martin fokus på bæredygtige løsninger og ser på, hvordan driften og brugen af organisationens bygninger og faciliteter kan gøres på en energibesparende måde, som både skåner miljøet og er til gavn for undervisere, elever og det øvrige personale.

Den første tid 

Om sin første tid som bygningschef, fortæller Martin Kappel Jensen:
– Jeg synes, at tiden flyver afsted, men overordnet set har det været en rigtig god start. Jeg føler, at jeg er på rette hylde og trives med min nye hverdag. Og så har det været en kæmpe fordel, at jeg allerede kendte stedet og medarbejderne på de fleste adresser, og alle har været rigtig hjælpsomme under min opstart.

Udover at have været tømrerfaglærer på EUC Nordvestsjælland i Holbæk siden 2014 er Martin selv uddannet tømrer fra skolen i sin tid.​

Læs mere på Nordvestnyt.