Brænder du for at arbejde med unge og vil du være med til at skabe de bedste rammer for 10. klasse?
Så er det dig vi søger til at undervise i matematik i GYM10 på Odsherreds Gymnasium.

Du vil få arbejdsplads på Odsherreds Gymnasium, der ligger midt i det naturskønne Odsherred, kun en times kørsel fra Rådhuspladsen i København.
Din primære arbejdsopgave vil være på de gymnasierettede 10. klasser som matematik- og naturfagslærer, men du må gerne angive, hvilke andre fag du kan undervise i.

10. klasse i Odsherred er samlet under Nordvestsjællands Erhvervs- og gymnasieuddannelser, som har flere forskellige afdelinger og dermed også mange ressourcer at trække på.
10. klasse i Odsherred har linjer, der retter sig mod erhvervsuddannelser og gymnasiet, ligesom vi har Basen10 for udsatte unge.
10. klasse ligger pt. på to forskellige adresser, men senest i 2024 samles alle Odsherreds 10. klasses tilbud på Campus Odsherred og bliver placeret i nye bygninger ved Odsherreds Gymnasium i Asnæs. I forbindelse med sammenlægningen på Campus Odsherred, vil du sammen med resten af lærerteamet få mulighed for at nytænke og udvikle 10-klasses tilbuddene i Odsherred.

Om dig:
Vi søger en person, som er rummelig og omsorgsfuld. Du skal undervise 10. klasses eleverne i mange timer hver uge, og har derfor mulighed for at få et meget tæt forhold til eleverne. Derfor har vi også en forventning om, at du er stærk i forhold til dit arbejde med relationer.
Vi søger desuden en kollega, som vægter teamsamarbejdet på tværs. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige lærere i 10. klasse samt mentorer og leder.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og pension er efter gældende overenskomst.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingsopslaget og f.eks. gerne vil se skolen er du velkommen til at henvende dig til uddannelsesleder Søren Goth på 24 82 08 74 eller go@eucnvs.dk

Vi ser frem til at læse din ansøgning!